Canon PowerShot A-kameraer

Pressemelding fra Canon 7. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer ny serie med lekre PowerShot A-kameraer

Canon lanserer i dag en ny serie allsidige, lekre og brukervennlige PowerShot A-modeller som gjør det enkelt å ta imponerende stillbilder og HD-film når og hvor som helst. Samtlige modeller har Canons ledende objektivteknologi, slank og lekker design og en rekke fremragende teknologier som gjør fotografering og HD-videoopptak enklere enn noensinne.

De seks nye modellene i Canon PowerShot A-serien omfatter PowerShot A810 og PowerShot A1300 som er perfekte å ta med seg overalt. De har Canons ledende bildekvalitet og brukervennlige funksjoner som gir enkel fotografering av alt fra familiebilder til aktiviteter utendørs. Slanke og elegante PowerShot A2300 og PowerShot A2400 IS er perfekte for de stilbevisste som ønsker et kamera til festbilder og HD-film når de er ute på byen. Nye PowerShot A3400 IS er den første modellen i Canons PowerShot A-serie som kan tilby LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm (3") for fleksibel, intuitiv betjening. Videre er PowerShot A4000 IS den første modellen i PowerShot A-serien som kan skilte med kraftig 8x optisk zoomobjektiv som lar deg komme enda tettere innpå motivet.

Eksepsjonell kvalitet til alle

De nye PowerShot A-modellene er utstyrt med en rekke av Canons ledende bildeteknologier som sikrer flott resultat uansett motiv – perfekt til bilder av alt fra bursdagsfester til familieferier som du kan dele med venner og familie. Hver modell har 16,0 megapikslers sensor som sammen med Canons avanserte DIGIC 4-prosessor sikrer stillbilder med skarpe detaljer og naturlige farger.

De nye modellene har 28mm vidvinkelobjektiv som får med mer av motivet, fra gruppebilder til iøynefallende landskap, mens den 5x optiske zoomen på PowerShot A810, PowerShot A1300, PowerShot A2300, PowerShot A2400 IS og PowerShot A3400 IS lar deg komme tettere på motiver som er langt unna. Vil du zoome enda nærmere og få med flere detaljer, har PowerShot A4000 IS kraftig 8x optisk zoom i et slankt, kompakt kamerahus som enkelt får plass i vesken når du er på sightseeing eller ute på byen, så at du kan forevige alt som skjer.

Alle de nye modellene har Canons avanserte teknologier for bildestabilisering som motvirker effekten av kamerarystelser og sikrer imponerende skarpe bilder hver gang. PowerShot A810, PowerShot A1300 og PowerShot A2300 har digital bildestabilisator som oppdager bevegelse og setter sammen flere bilder til ett skarpt bilde. Ønsker du enda mer avansert bildestabilisering, har PowerShot A2400 IS, PowerShot A3400 IS og PowerShot A4000 IS optisk bildestabilisator med intelligent teknologi for bildestabilisering. Om du filmer venner eller blomster, gjenkjenner den intelligente bildestabilisatoren automatisk motiv og objek,t og bruker en av seks[1] tilgjengelige innstillinger for optimalt resultat.

HD-film og stillbilder på en enkel måte

Alle de nye modellene i PowerShot A-serien har en egen knapp for filmopptak slik at du kan forevige alle livets viktige øyeblikk, som barnets første steg eller et lykkelig brudepar, i flott HD-kvalitet (720p).

Ønsker du superenkel fotografering er programmet Smart Auto svaret. Programmet gjenkjenner 32 ulike motiver og er tilgjengelig direkte i alle opptaksprogrammer med ett enkelt trykk på den nye Auto-knappen. Det gjør det enklere å eksperimentere med ulike opptaksinnstillinger siden du raskt kan hoppe tilbake til Smart Auto med ett enkelt knappetrykk om du ønsker det. Teknologien for ansiktsgjenkjenning gjør det i tillegg enda enklere å ta bilder av venner og familie takket tvære automatisk fokusering på ansiktene i bilderammen og eksponeringsjustering som sikrer naturlige hudtoner.

Alle som ønsker å lære mer om funksjonene og opptaksprogrammene på det nye kameraet, vil sette pris på at alle modellene har en Hjelp-knapp som gir deg veiledning på skjermen. De nye modellene har også Canons Diskré-program som automatisk slår av alle kameralyder og blitsen, perfekt når du ønsker å fotografere uten å tiltrekke deg oppmerksomhet, og i situasjoner der blitsfotografering vil være forstyrrende.

Takket være Canons kreative opptaksprogrammer er det heller ikke noe sak å utfolde seg kreativt med de nye kameramodellene. Med ett enkelt knappetrykk kan du ta bilder med seks[2] ulike kreative effekter. Effekten én farge gir ekstra uttrykks- og stemningsfulle portrett- og landskapsbilder i sort-hvitt, sepia eller blått, mens Fisheye-effekten gir et nytt perspektiv i bildet, og Plakat-effekten gir bildene et retro-preg.

En PowerShot-modell for alle og enhver

Canons nye serie med PowerShot A-kameraer rommer rimelige kameraløsninger for alle som ønsker brukervennlig funksjonalitet og den høye bildekvaliteten som Canon er kjent for.

Introduksjonsmodellene PowerShot A810 og PowerShot A1300, som får strøm fra vanlige AA-batterier, er en perfekt løsning for prisbevisste brukere på jakt etter et pålitelig kompaktkamera de kan ta med seg overalt. I tillegg til Canons utvalg av avanserte bildeteknologier har modellene LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7"), perfekt komposisjon og visning av filmer og stillbilder. PowerShot A1300 har i tillegg optisk søker for dem som foretrekker denne metoden når de komponerer bildet.

PowerShot A2300 er perfekt når du vil ha et kamera som matcher din personlige stil. Modellen finnes i fire moteriktige farger, og det slanke kamerahuset i lekker metallfinish sørger for at du skiller deg ut i mengden. Litiumionbatteriet bidrar også til PowerShot A2300s slanke og kompakte design.

PowerShot A2400 IS har samme iøynefallende design i fire flotte farger og er videre utrustet med en rekke avanserte Canon-teknologier, inkludert både optisk og intelligent bildestabilisering som motvirker uskarphet som skyldes kamerarystelser når du fotograferer mens du er på farten eller bruker zoomen. PowerShot A3400 IS har imponerende spesifikasjoner som omfatter PowerShot A-seriens første LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm (3,0’’) som kompletterer knappene for Auto-program, hjelp på skjermen og filmopptak og gir enda enklere og mer intuitiv kontroll. Med berøringsskjermen kan du betjene en rekke kamerafunksjoner ved å ta på skjermen, for eksempel berøringslukker og berørings-AF som lar deg styre fokus og utløse lukkeren ved å peke på skjermen.

Toppmodellen i den nye PowerShot A-serien er PowerShot A4000 IS, den første PowerShot A-modellen med 8x optisk zoomobjektiv. Med metallhus i fire ulike fargevarianter er PowerShot A4000 IS et perfekt kamera å ta med seg overalt for stilbevisste brukere som ønsker imponerende resultater og et kamera som skiller seg ut.

Bli med i CANON iMAGE GATEWAY-fellesskapet

Eiere av de nye modellene kan også bli med i nylig oppdaterte CANON iMAGE GATEWAY, en Internett-tjeneste for deling av bilder og video, der du nå får opptil 10 GB personlig lagringsplass -perfekt for lagring av mange bilder, selv i full oppløsning. Et enkelt brukergrensesnitt lar deg søke etter bilder, opprette kombinerte bilde- og filmalbum der venner kan legge inn kommentarer, og dele album direkte via e-post og sosiale nettverkssteder.

PowerShot A810 har anbefalt utsalgspris inkl mva 849,- med salgsstart i april

PowerShot A1300 har anbefalt utsalgspris inkl mva 999,- med salgsstart i april

PowerShot A4000 har anbefalt utsalgspris inkl mva 1.599,- med salgsstart i februar

PowerShot A3400 har anbefalt utsalgspris inkl mva 1.399,- med salgsstart i mars

PowerShot A2400 har anbefalt utsalgspris inkl mva 1.299,- med salgsstart i mars

PowerShot A2300 har anbefalt utsalgspris inkl mva 1.099,- med salgsstart i mars  

PowerShot A810 – nøkkelfunksjoner:

• 16 megapiksler

• 5x, 28mm vidvinkelobjektiv

• HD-film (720P)

• Smart Auto (32 motiver)

• Hjelp-knapp

PowerShot A1300 – nøkkelfunksjoner:

• 16 megapiksler

• 5x, 28mm vidvinkelobjektiv

• Optisk søker

• HD-film (720P)

• Smart Auto (32 motiver)

PowerShot A2300 – nøkkelfunksjoner:

• 16 megapiksler

• 5x, 28mm vidvinkelobjektiv

• Smart Auto (32 motiver)

• HD-film (720P)

• Litiumionbatteri  

PowerShot A2400 IS – nøkkelfunksjoner:

• 16 megapiksler

• 5x, 28mm vidvinkelobjektiv

• Intelligent bildestabilisator

• Smart Auto (32 motiver)

• Litiumionbatteri

PowerShot A3400 IS – nøkkelfunksjoner:

• 16 megapiksler

• 5x, 28mm vidvinkelobjektiv, intelligent bildestabilisator

• Stor LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm (3,0")

• Smart Auto (32 motiver)

• HD-filmer

PowerShot A4000 IS – nøkkelfunksjoner:

• 28mm, 8x zoom

• Intelligent bildestabilisator

• 16 megapiksler

• HD-filmer

• Stor LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0")

Powered by Labrador CMS