Canon PowerShot G5 X og PowerShot G9 X

Pressemelding fra Canon 13. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Førsteklasses kvalitet og ekspertkontroll: Canon lanserer PowerShot G5 X og PowerShot G9 X

Canon utvider i dag den velrenommerte PowerShot G-serien med to nye modeller: PowerShot G5 X og PowerShot G9 X. Begge modellene har kompakte kamerahus og kan skilte med kompromissløs bildekvalitet og eksepsjonell hastighet og ytelse, takket være kombinasjonen av 1.0-type bakbelyst CMOS-sensor på 20,2 megapiksler og DIGIC 6-prosessor.

PowerShot G5 X er et perfekt valg for erfarne entusiaster som vil ha profesjonell kontroll og kvalitet som minner om digitale speilreflekskameraer. PowerShot G9 X er et utmerket valg for alle som vil fange spontane øyeblikk med et førsteklasses kamera i lommeformat.

Ytelse i lommeformat gir imponerende bilder Fra langstrakte landskapsmotiver til portretter på nært hold – PowerShot G5 X har 24 mm vidvinkelobjektiv med 4,2x zoom og 9-lamellers lyssterk blender på f/1.8–2.8. Det gjør det enkelt å ta bilder med flott bokeh og bakgrunnsuskarphet. PowerShot G9 X har 28 mm vidvinkelobjektiv med 3x optisk zoom og blender f/2–4.9 som gir skarpe, detaljerte bilder, selv om du beveger deg eller fotograferer i krevende lysforhold.

Intuitiv kontroll, tidløs design PowerShot G5 X har et tydelig slektskap til den ikoniske G-serien og lar deg utforske et større antall funksjoner og innstillinger – alt samlet i et praktisk, kompakt kamerahus. Til mer erfarne fotografer byr PowerShot G5 X på høy oppløsning, en OLED elektronisk søker som er behagelig å bruke og gir speilreflekslignende fotografering. Om du går tett på for å fotografere arkitektur i storbyen eller foreviger landskapsmotiver på landsbygda, sørger den drei- og vippbare berøringsskjermen for at det er enkelt å ta unike bilder fra ulike vinkler.

PowerShot G9 X har alle funksjonene du trenger for å fange uventede øyeblikk. Modellen er 25 prosent slankere enn forgjengeren PowerShot G7 X, noe som gjør den til et utmerket valg for fotografer som vil ha førsteklasse bildekvalitet når de tar bilder på farten. Kameraets intuitive og store berøringsskjerm på 3,0 tommer med høy oppløsning, gir mulighet for kreativ kontroll med ett fingertrykk, og tilgang til en rekke innstillinger og funksjoner. Objektivringen på begge modellene kan enkelt tilordnes ulike fotofunksjoner, blant annet blender og lukkertid.

La venner og familie fylle rollelisten i din neste film Start videofilming med PowerShot G5 X og PowerShot G9 X og slipp kreativiteten løs med Manuell film. Ta opp film i førsteklasses full HD-kvalitet med 60p og full kontroll over blender, lukkertid og ISO. Få superstødige filmopptak når du løper eller beveger deg raskt, takket være kameraets avanserte dynamiske bildestabilisator med fem akser. Er du på jakt etter enda større kontroll, kan du oppnå perfekt fokusering med MF Peaking-funksjonen og skape filmaktig fokusering ved å bruke berøringsskjermen og skreddersy opptaket med ulike bildefrekvenser.

Del

PowerShot G5 X og PowerShot G9 X har begge en rekke avanserte kreative funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Dermed kan du enkelt forevige en tindrende stjernehimmel og stjernespor med det forbedrede Stjerne-programmet, eller bruker Kreativt opptak til å automatisk legge til retrofiltre når du trykker på utløserknappen. Med fjernstyrt opptak via Wi-Fi har du full manuell kontroll over sentrale kamerafunksjoner fra en smartenhet, og frihet til å utforske mer kreative opptaksoppsett. Innebygd Wi-Fi og dynamisk NFC gjør det enkelt å overføre bilder og filmer til en smartenhet, dele dem direkte på sosiale medier, eller sikkerhetskopiere bildene til nettskytjenester som irista og Google Drive - direkte fra kameraet, slik at ingen dyrebare minner går tapt.

PowerShot G5 X – Nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

PowerShot G5 X har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 8.000,-

PowerShot G9 har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 5.000,-

Salgsstart for produktene er i november.

Powered by Labrador CMS