Canon PowerShot G7 X Mark II

Pressemelding fra Canon 18. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En ny kraftpakke ser dagens lys:

Canon PowerShot G7 X Mark II med DIGIC 7-prosessor

Canon lanserer i dag PowerShot G7 X Mark II, en kraftpakke av et kompaktkamera med førsteklasses kontroll og imponerende bildekvalitet i hvert eneste opptak. PowerShot G7 X Mark II bygger videre på den anerkjente PowerShot G7 X, og er først ute med Canons nye DIGIC 7-prosessor. Legg til en 1,0-type CMOS-sensor på 20,1 megapiksler, et 4,2x optisk zoomobjektiv - og du har et kamera som gir deg stillbilder og filmer som fortjener å deles, skrives ut og vises frem, uten bruk av filtre eller omfattende redigering.

PowerShot G7 X Mark II gir deg selve essensen av høy kameraytelse i et kompakt kamerahus, med ergonomisk design i PowerShot G-seriens kjente estetiske stil. Kameraet har i tillegg intuitiv betjening og enkel tilgang til de mest brukte kontrollene. Med Canons presisjonsoptikk, lynrask hastighet, full manuell kontroll og forbedrede tilkoblingsmuligheter er PowerShot G7 X Mark II et finslipt kamera for alle som ønsker å ta styringen og fotografere og filme på sin måte.

Rå kraft med DIGIC 7

Canons neste generasjon prosessor – DIGIC 7 – gir forbedret bildeprosessering, lynrask autofokus og serieopptak med 8 RAW-bilder i sekundet med mindre støy – slik at du kan fange selv de mest flyktige øyeblikk. Få pålitelig og responsiv fotografering med forbedret motivgjenkjenning som låser kameraet på motivet, selv når fargemetningen og kontrasten er lav. En EOS-lignende funksjon for automatisk lysoptimalisering forbedrer kontrasten ved hjelp av naturlig korrigering, samtidig som balansen mellom lys og mørke opprettholdes.

Kameraet kan også skilte med forbedret ytelse i svakt lys, om du tar landskapsbilder ved soloppgang eller fotograferer en by ved solnedgang. Kombinasjonen av et lyssterkt f/1.8–2.8-objektiv, 1,0-type CMOS-sensor og DIGIC 7-prosessor gir nye muligheter og større fleksibilitet når du fotograferer under krevende forhold, selv ved full zoom.

Når du fotograferer mens du er på farten og ikke kan stoppe opp, har PowerShot G7 X Mark II forbedret optisk bildestabilisator med Dual Sensing-teknologi som reduserer kamerarystelser og korrigerer effekten av hånd- eller kroppsbevegelser, slik at du får skarpe bilder.

Ta styringen og vær kreativ

Kontrollringen på objektivet til PowerShot G7 X Mark II kan programmeres slik at den gir deg tilgang til de viktigste innstillingene, og du kan veksle mellom trinnvise innstillinger som blender, lukkertid og ISO, og mer lineære justeringer som fokus. MF Peaking-funksjonen sørger for presis fokusering og viser umiddelbart det som er i fokus, på berøringsskjermen som vippes opp.

Med 14-bits RAW-opptak kan du fange fargenyanser og formidle stilistisk sans når du fotograferer. Redusér etterredigeringen til et minimum med Bildestiler-funksjonen som lar deg velge forhåndsinnstillinger for farger som passer til din stil eller til det aktuelle motivet. Bildestilprofilene kan tilpasses og brukes på tvers av alle digitale EOS-speilreflekskameraer slik at du kan opprettholde samme uttrykk i alle bilder, uavhengig av hva du fotograferer.

Perfeksjonerte filmfunksjoner

Gryende filmregissører kan stole på at PowerShot G7 X Mark II tar opp imponerende skarpe filmer i full HD. Full manuell kontroll gir deg tilgang til hver eneste eksponeringsinnstilling, slik at du kan komponere og tilpasse hvert opptak etter din personlige stil. Det er også enkelt å fange detaljene på film takket være DIGIC 7-prosessorens forbedrede motivfølging som får med seg alt fra skiftende ansiktsuttrykk til brå bevegelser. Canons dynamiske bildestabilisator jobber sammen med den automatiske vaterfunksjonen og korrigerer automatisk kamerarystelser over fem akser, slik at scenen holdes stødig og horisonten rett, også når du filmer fra spesielle vinkler eller mens du beveger deg. Ønsker du å ta opp rask action over tid, har kameraet en funksjon for tidsintervallopptak du kan bruke til å lage helt unike videoer med raskt tempo.

Opptak, deling og tilkobling

Kameraet er utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter som er tilgjengelige via Wi-Fi-knappen, og du kan bruke dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) til å koble til smartenheter som Canon Connect Station CS100, med én enkel berøring. Det har aldri vært enklere å dele eller sikkerhetskopiere til nettskyen, og funksjonen for automatisk bildesynkronisering sikkerhetskopierer automatisk filene til nettet. Du kan også dele bildene med Canon-tjenesten irista, som gir deg bedre lagringsplass til bildene dine og mulighet til å lage bildegallerier du kan dele med venner over hele verden. Når du er klar til å dele bildene, kan du bruke kameraets innebygde RAW-behandling til å velge ønsket publiseringsformat og redigere bildene mens du er på farten, samtidig som du beholder originalbildet i full oppløsning.

PowerShot G7 X Mark II – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

PowerShot G7 X Mark II har anbefalt utsalgspris inkl mva er 6.690,- og salgsstart er

mai.

Powered by Labrador CMS