Canon PowerShot G7 X

Pressemelding fra Canon 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompromissløs kraft: Canon PowerShot G7 X

Canon lanserer i dag sin kraftigste og mest kompakte PowerShot-modell –PowerShot G7 X– det ultimate valget når du vil ha førsteklasses bildeytelse, profesjonell kontroll og imponerende hastighet i en meget kompakt innpakning. PowerShot G7 X er en del av Canons voksende G-serie av ekspertkameraer med stor sensor, og byr på kreative opptaksmuligheter som minner om digitale speilreflekskameraer. Med bakbelyst 1.0-type CMOS-sensor på 20,2 megapiksler kan du imponere med flotte bilder, uansett motiv. G7 X er designet for seriøse fotografer som er lidenskapelig opptatt av å fange verden rundt seg – fra strålende portretter til flotte reisebilder. Modellen har PowerShot G-seriens karakteristiske DNA med et førsteklasses f/1.8-2.8, 4,2x-objektiv og Canons ledende bildeteknologier omsluttet av et lekkert metallhus.

Suveren bildekvalitet i alle situasjoner

PowerShot G7 X har et 24mm-objektiv med ultravidvinkel og lyssterk f/1.8-2.8 blender med 9 lameller som gir flott bakgrunnsuskarphet med liten dybdeskarphet – perfekt til alt fra profesjonelle portretter til makrobilder. Den store 1.0-type sensoren sørger for at PowerShot G7 X virkelig utmerker seg i svakt lys og gir deg fleksibilitet til å ta bilder med imponerende naturtro farger og lite støy, selv ved ISO 12800. Med den raske responsen og høye hastigheten til Canons kraftigste prosessor, DIGIC 6, er du godt rustet til å takle raske bevegelser og fartsfylt action. 

Profesjonell kontroll som kan tilpasses

PowerShot G7 X gir deg en fotoopplevelse som kan sammenlignes med Canons digitale speilreflekskameraer, med topp ytelse, et stort utvalg funksjoner som kan tilpasses, og kontroll på proffnivå. Kameraet låser seg raskt og presist på motivet slik at du kan fange flyktige øyeblikk, mens det lynraske AF-systemet med 31 AF-punkter gir bred og responsiv dekning i hele bildefeltet. Med serier på opptil ca. 700 bilder og en opptakshastighet på 6,5 bilder i sekundet kan du være trygg på at du får med alle minneverdige øyeblikk.

Objektivet har en egen tilpassbar kontrollring som gir deg full kontroll. Du kan enkelt tilordne sentrale innstillinger som blender og lukkertid til ringen, slik at disse kan justeres på et øyeblikk. Komponér bilder og få rask tilgang til kamerainnstillinger på den store berøringsskjermen som kan vippes opp. Med funksjonen forberørings-AFkan du raskt velge fokuspunkt ved å trykke på skjermen, noe som er perfekt til mer kreative opptak som fotografering fra makro eller lav vinkel. Når du vil bestemme alt selv, gir kameraets manuelle funksjoner deg full kontroll over innstillingene og frihet til å ta RAW-bilder i flere formater for perfekt komposisjon.

For kommende videofotografer

Utforsk filmferdighetene dine medManuelle filminnstillinger – et utvalg innstillinger som justeres mens du filmer, slik at du har kontroll over opptaket og kan sikre deg best mulig kreativt resultat ved å justere blender, lukkertid og ISO. Ta opp action i full HD 60p-kvalitet, mensavansert støyreduksjonlar deg fange stemningen i scenen, også i omgivelser med lite lys. Adaptiv femakset intelligent bildestabilisering sørger for stødige opptak om du filmer gjennom bilvinduet eller går på gaten.

Ubegrenset kreativitet

PowerShot G7 X har en rekke avanserte kreative programmer som gjør det enkelt å uttrykke seg. Fang en klar stjernehimmel medStjerne-programmet, eller få flott resultat i krevende lysforhold medHåndholdt HDR – PowerShot G7X har alt du trenger for å skape unike bilder.

Del bildene umiddelbart med hele verden

Med tilkoblingsmuligheter som Wi-Fi og NFC, står du fritt til å dele. Du kan legge ut favorittbildene dine på sosiale nettverk direkte fra kameraet og laste opp alle bildene til nettskyen, inkludert Canons egen tjeneste for digital bildebehandling, irista. Med NFC kan du enkelt opprette forbindelse mellom PowerShot G7 X og smarttelefonen slik at du kan merke bildene med informasjon om opptakssted, overføre bilder mellom enhetene og fjernstyre kameraet.

Canons førsteklasses ekspertkameraer i kompaktklassen

PowerShot G7 X inngår sammen med PowerShot G1 X Mark II i Canons voksende utvalg av kompakte ekspertkameraer. Etter hvert som etterspørselen etter kompakte ekspertkameraer med stor sensor fortsetter å øke, vil Canon utvide serien ved å utvikle nye modeller med store bildesensorer og kraftige zoomobjektiver.

Sentrale fordeler med PowerShot G7 X:

·  Førsteklasses kvalitet og kontroll i et kamera i lommeformat

·  Fang flyktige øyeblikk med rask og responsiv fotografering

·  Gled deg over muligheten til å lage filmer i egen stil

·  Uttrykk deg med et stort utvalg kreative funksjoner

·  Koble til nettskyen og del bildene på en enkel måte

Tilgjengelighet

PowerShot G7X har salgsstart i oktober og anbefalt utsalgspris pris inkl mva er kr. 5.999,-

Powered by Labrador CMS