Canon PowerShot N100

Pressemelding fra Canon 6. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fang begge sidene av historien med Canon PowerShot N100

Canon lanserer i dag PowerShot N100– et helt nytt konseptkamera fullpakket av nye, innovative teknologier som enkelt forvandler bildene og filmene dine til historier du aldri glemmer. PowerShot N100 er Canons første kompaktkamera som er utstyrt med kamera både på forsiden og baksiden slik at du kan ta opp ansiktsuttrykket ditt når du trykker på utløserknappen og fortelle begge sider av historien. Kameraet er også utstyrt med lignende optiske teknologier som dem du finner i den anerkjente PowerShot S-serien, og som gir eksepsjonell bildekvalitet.

Dobbelt opptak

PowerShot N100 er utstyrt med et kamera på baksiden også, og med den nye funksjonen dobbelt opptak kan du forevige det som skjer både foran og bak kameraet i ett enkelt stillbilde eller filmopptak. PowerShot N100 foreviger uttrykket ditt mens du tar opp, enten som en film eller et stillbilde, og kombinerer dette med motivet du har fotografert eller filmet – perfekt når din egen reaksjon er like viktig som øyeblikket du foreviger – for eksempel når du er vitne til barnets første steg.

Med Canons teknologi Smart Auto er du garantert imponerende stillbilder. Teknologien velger blant 58 tilgjengelige motivprogrammer med de beste innstillingene for ulike motivtyper, fra solnedganger til smilende babyer. Canons funksjon Hybrid Auto sørger for at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk. Funksjonen tar opp fire sekunder med video før og etter du trykker på utløserknappen for å ta et stillbilde. PowerShot N100 kombinerer også Hybrid Auto og funksjonen for dobbelt opptak på en smart måte og filmer automatisk ansiktsuttrykkene dine i to sekunder før og etter at du tar bildet. På slutten av dagen settes klippene sammen til én film i 720p-oppløsning som forteller hva som skjedde i kulissene under opptakene.

Den nye funksjonen Høydepunkter et praktisk hjelpemiddel som lar deg fortelle historien på en enkel måte, uten behov for redigering. Funksjonen samler automatisk alle de spesielle historiene dine i ett flott videoalbum du kan vise og dele med andre. Kameraet bruker en unik algoritme og den kraftige DIGIC 6-prosessoren til å analysere bildene og lage et videoalbum med høydepunkter etter tema, dato eller ansiktene som du har registrert i kameraet. Velg, organiser og gjenopplev gode minner når det passer deg, ved å bruke favorittknappen til raskt å merke videoer og bilder du vil ha med i høydepunktalbumene. 

Historier du kan dele

Nå er det enklere enn noen gang å dele dagens historier. Med PowerShot N100s Wi-Fi-funksjonalitet kan du laste opp trådløst direkte til sosiale nettverk[i]. Du kan også enkelt koble til smarttelefoner med Mobile Device Connect-knappen. Knappen kan tilpasses og har NFC-støtte som lar deg koble til og dele med noen få enkle trinn i Canons Camera Window-app. Mobile Device Connect-knappen gjør det også enkelt å sikkerhetskopiere til nettskybaserte lagringstjenester, som Google Drive™ eller Flickr™, via CANON iMAGE GATEWAY. Bruker du Camera Window-appen, kan du også fjern betjene PowerShot N100 direkte fra skjermen på smarttelefonen. Du kan enkelt betjene de mest vanlige funksjonene, som zoom, blits, lukker og selvutløser fra telefonen – perfekt når du vil være med på gruppebildet, eller når du tar naturbilder og må være mest mulig diskré.

Bildekvaliteten historiene dine fortjener 

Takket være Canons avanserte bildeteknologier kan du glede deg over minnene livet ut. Få naturlige bilder i svakt lys med Canons HS Systemsom er en avansert kombinasjon av en kraftig DIGIC 6-prosessor og en 1/1,7-type CMOS-sensor med høy følsomhet og 12,1 megapiksler. Objektivet på PowerShot N100 gir deg frihet til å forevige langstrakte landskap med 24 mm ultravidvinkel og komme nærmere fjerne motiver med 5x optisk zoom. Det bakre kameraet på PowerShot N100 har 25mm vidvinkelobjektiv som fungerer sammen med kameraet på forsiden og klarer å få med to personer bak kameraet. Canons bransjeledendeoptiske bildestabilisator og teknologien for intelligent bildestabilisering sikrer at bildene blir skarpe og klare, også bildene du tar mens du er på farten, takket være den forbedrede dynamiske bildestabiliseringen.

Kreativitet like for hånden

Med PowerShot N100 kan du uttrykke deg kreativt med et utvalg automatiske opptaksprogrammer spesialutviklet for å gi gode bilder. I situasjoner der forgrunnen i motivet er viktig kan du bruke innstillingen Uskarp bakgrunn som automatisk gjør bakgrunnen uskarp med liten dybdeskarphet, noe som gir et resultat som minner om bilder tatt med et digitalt speilreflekskamera. Du kan også gi bildene en kreativ vri med Kreativt opptak, et unikt opptaksprogram der det tas seks ulike versjoner av et enkelt bilde. Kameraet har 46 ulike kreative effekter ordnet i 4 kategorier etter tema –én fargetone, retro, spesiell og naturlig– som du velger før du starter opptaket. Du kan se og justere alle innstillingene på den 7,5 cm (3,0") store berøringsskjermen som kan vippes opp og lar deg fotografere fra en rekke ulike og unike vinkler.

Nøkkelfunksjoner på PowerShot N100:

· Dobbelt opptakmed kamera på baksiden

· HS Systemfor førsteklasses resultat i svakt lys

·  Lyssterk 5x-zoom med ultravidvinkel ogintelligent bildestabilisering

·  Enkelt å lage album med innstillingenHøydepunkt

·  Wi-Fi med NFC

·  Stor berøringsskjerm som vippes opp

· Hybrid Automed dobbelt opptak

·  Kreative programmer

Tilgjengelighet

PowerShot Nhar salgsstart medio mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 3.399,-

Powered by Labrador CMS