Canon PowerShot S110 og SELPHY CP900

Pressemelding fra Canon 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mange tilkoblingsmuligheter med Canons nye PowerShot S110 og SELPHY CP900

Canon lanserer i dag to nye produkter med mange tilkoblingsmuligheter – PowerShot S110 og SELPHY CP900.

PowerShot S110 er den nyeste modellen i Canons populære PowerShot S-serie som er kjent for å redefinere standarden for ekspertkameraer i kompakt lommeformat. PowerShot S110 gir entusiastiske fotografer full kontroll over fotograferingen og leverer ledende bildekvalitet. Et lite, men avansert kamera med Wi-Fi-tilkobling som raskt lar deg dele bildene dine på nettet eller med andre trådløse enheter. En ny kapasitiv berøringsskjerm gjør det ekstremt enkelt å fokusere i både stillbilder og full HD-filmer, mens GPS via mobil lar deg legge til informasjon om opptakssted ved hjelp av GPS-funksjonen på smarttelefonen din.

Fotoutskrifter i høy kvalitet har aldri vært enklere enn med nye SELPHY CP900. Med denne bærbare skriveren kan alle skrive ut bilder trådløst direkte fra ulike enheter som digitalkameraer, smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Kompakte og elegante SELPHY CP900 gir deg enkel utskrift av dine favorittbilder hjemme eller når du er på besøk.

PowerShot S110: Ytelse i lommeformat for fotografer som vil ha tilkoblingsmuligheter

PowerShot S110 kombinerer et forbedret HS System som består av en ny 12,1 megapikslers Canon CMOS-sensor med høy følsomhet og en DIGIC 5-prosessor som leverer klasseledende bildekvalitet i alle lysforhold og opptil ISO 12800. Takket være HS System kan du forevige den naturlige stemningen i motiver med lite lys, for eksempel i skumringen, og få bilder med naturtro farger, høyt detaljnivå og minimalt med støy.

PowerShot S110s Canon-objektiv med ultravidvinkel og 5,0x optisk zoom gir deg fleksibilitet til å fotografere en rekke motiver og få skarpe resultater, også i svakt lys, takket være stor maksimum blenderåpning på f/2.0. Skal du fotografere langstrakte landskap eller ta gruppebilde av vennegjengen, er 24mm ultravidvinkel perfekt, mens 5x optisk zoom enkelt bringer deg nærmere motivet og gir tilstrekkelig komprimert perspektiv til flotte portrettbilder. Ved behov utvider 10x ZoomPlus zoomrekkevidden ut over maksimum brennvidde for objektivet og gir skarpere bildekvalitet med flere synlige detaljer enn tradisjonell digital zoom.

Canons effektive intelligente bildestabiliseringsteknologi sørger for skarpe bilder ved å motvirke kamerarystelser både når du fotograferer og filmer. Den intelligente bildestabiliseringen gjenkjenner motivet og velger den av syv tilgjengelige innstillinger for optisk bildestabilisering som er optimal for det aktuelle motivet. Resultatet er jevne filmopptak og skarpe stillbilder, også når du bruker full zoom eller lengre lukkertider.

Tilkoblet uansett hvor du befinner deg

Med PowerShot S110s praktiske Wi-Fi-funksjon kobler du enkelt til og deler bilder med en rekke enheter, som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner[1]. Du kan dele bilder og filmer i det de er tatt, på sosiale nettverk som Facebook og YouTube, ved hjelp av datatilkoblingen på smarttelefonen/nettbrettet og Canons gratis app CameraWindow. Du kan laste opp favorittbildene dine fra kameraet når det er koblet til et Internett-tilgangspunkt eller skrive dem ut direkte på skrivere som er PictBridge-kompatible, for eksempel SELPHY CP900, via et trådløst nettverk.

På PowerShot S110 kan du holde orden på når og hvor bildene er tatt, via en GPS-aktivert smarttelefon/nettbrett og Canon-appen CameraWindow. Når du er ute og fotograferer, kan du bruke CameraWindow-appen og telefonens GPS-funksjon til å registrere opptakssted. På slutten av dagen bruker du så et trådløst nettverk til å synkronisere bildene som er lagret på kameraets minnekort, med informasjonen om opptakssted som er registrert på smarttelefonen, slik at det legges til en stedskode for hvert bilde.

Kreativitet og intuitiv design

Til tross for den ultrakompakte størrelsen er PowerShot S-serien kjent for å tilby et omfattende utvalg manuelle kontroller samtidig som du har fleksibilitet og rask tilgang til mange nyttige innstillinger. Kontrollringen på objektivet kan tilordnes en rekke forskjellige fotofunksjoner, inkludert blender, lukkertid og zoom, slik at du raskt kan angi disse manuelt. En ny, stor 7,5 cm (3,0") PureColor II G-skjerm med kapasitiv berøringsteknologi kompletterer de tradisjonelle kontrollene og byr på tilleggsfunksjonalitet som berørings-AF, som raskt lar deg velge fokusområde på skjermen. Du kan også knipe/spre fingrene på skjermen for å zoome i bildene under visning.

PowerShot S110 har alt som kreves for flotte stillbilder og avansert og kreativ fotografering. Ønsker du superenkel fotografering, gjenkjenner Smart Auto-programmet opptil 58 ulike motiver og velger de beste innstillingene for det aktuelle motivet, inkludert Ansikts-ID som sørger for at favorittansiktene dine får prioritert fokus i hvert bilde. Mer avanserte brukere vil glede seg over at PowerShot S110 også byr på full manuell kontroll, 3-trinns ND-filter og mulighet til å ta opp RAW-filer i ulike bildeformater for større fleksibilitet under etterbehandlingen av bildene.

PowerShot S110 har også en egen filmknapp og opptak i full HD-kvalitet (1080p) med 24 bilder i sekundet og stereolyd. Når du filmer, sørger Fine Detail Movie Processing-teknologi for mer definerte og klare bilder ved at hele sensoren brukes, slik at kameraet kan analysere og fange opp detaljene mer presist. Takket være en HDMI-tilkobling kan du nyte HD-filmene og stillbildene dine på en HDTV.

SELPHY CP900: Trådløs fotoutskrift på en enkel måte

SELPHY CP900 har integrert Wi-Fi-støtte og lar deg skrive ut bilder trådløst fra bærbare enheter – helt uten bruk av PC. Har du smarttelefon eller nettbrett, kan du raskt skrive ut bildene dine i høy fotokvalitet ved hjelp av Canons gratis app Easy-PhotoPrint [2]. Alle digitale kameraer med Wi-Fi-funksjon og støtte for PictBridge via trådløst LAN, for eksempel PowerShot S110, kan skrive ut bilder direkte fra forhåndsvisningen. Videre kan du skrive ut bilder fra en rekke enheter som blant annet datamaskiner, kompatible minnekort og USB-minnepinner.

Takket være SELPHY CP900s lette, portable design, enkle brukergrensesnitt og knappeplassering, er det nå enklere enn noen gang å skrive ut hjemme eller hos venner og familie. SELPHY CP900 har en vippbar LCD-fargeskjerm på 6,8 cm (2,7") som gir forenklet betjening og visning og brukergrensesnitt på 13 ulike språk. Du kan raskt og enkelt dele kreativiteten og skrive ut i en rekke formater og oppsett, for eksempel ID-bilder og nye, kvadratiske klistremerker (5 x cm), på ulike SELPHY utskriftsmedier på under minuttet. Eiere av PowerShot S110 og SELPHY CP900 kan også registrere seg på CANON iMAGE GATEWAY – en Internett-basert tjeneste for lagring og deling av opptil 10 GB med bilder og film.

PowerShot S110 - nøkkelfunksjoner:

SELPHY CP900 - nøkkelfunksjoner:

Powered by Labrador CMS