Canon PowerShot SX170 IS

Pressemelding fra Canon 22. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det beste innen superzoom – Canon lanserer nye PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS

Canon utvider i dag utvalget av kraftige, kompakte superzoomer med lanseringen avPowerShot SX510 HSogPowerShot SX170 IS– to nye kameraer som bringer deg enda nærmere motivet. De kompakte kamerahusene rommer imponerende zoomkapasitet med 30x optisk zoom på PowerShot SX510 HS og 16x optisk zoom på PowerShot SX170 IS som lar deg fotografere motiver på lang avstand med imponerende detaljnivå.

PowerShot SX170 IS

Kompakte og brukervennlige PowerShot SX170 IS er utstyrt med et allsidig objektiv med 28mm vidvinkel og 16x optisk zoom. Med dette objektivet kan du fotografere en rekke ulike motiver fra gruppebilder på en fest til nærbilder av dyr på safari. PowerShot SX170 IS har en kraftig 16 megapikslers sensor som sørger for klare farger og imponerende detaljer og gir deg bilder du kan være stolt over. SX170 IS kan også forevige spesielle øyeblikk som HD-film av høy kvalitet.

Ytelse i beste kvalitet

Begge kameraene er ustyrt med Canons bransjeledende optiske bildestabilisator med teknologi for intelligent bildestabilisering som gjør det enkelt å ta skarpe bilder med lange brennvidder og i svakt lys.

Canons ZoomPlus-teknologi utvider også rekkevidden for objektivene digitalt utover maksimum brennvidde til henholdsvis 60x zoom på PowerShot SX510 HS og 32x zoom på PowerShot SX170 IS samtidig som den høye bildekvaliteten opprettholdes. PowerShot SX510 HS har også forbedretZoom Framing Assist-funksjon med et nyttAuto-program som sikrer at motivet alltid er i fokus selv om de beveger seg mot eller bort fra kameraet.  

Begge de nye modellene har også enØko-innstilling som sparer batteriet slik at du kan fotografere lenger på en enkelt lading. Med denne funksjonen kan du ta opptil 46 prosent flere bilder på PowerShot SX170 IS og 32 prosent flere bilder på PowerShot SX510 HS – perfekt til familieutflukter eller ferier. 

Kreativitet på et øyeblikk

De to nye kameraene har begge programmetSmart Autosom gjenkjenner opptil 32 ulike motiver og bruker de optimale innstillingene for motivet slik at du får best mulig resultat. Du kan også bruke kreative programmer til å forbedre bildet, skape litt dramatikk eller gi bildet et unikt og morsomt perspektiv. Når du er klar til å eksperimentere litt mer, kan du enkelt bytte til full manuell kontroll og selv angi ulike kamerainnstillinger, som lukkertid og blender. 

PowerShotSX170IS – nøkkelfunksjoner:

·  16x optisk zoom, 28mm vidvinkel Canon-objektiv

·  16 megapiksler

·  Intelligent bildestabilisering

·  Stor LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0"), råd og tips på skjermen

· Smart Autogjenkjenner 32 motiver

·  HD-film

·  Morsomme kreative filtre

·  Full manuell kontroll

· Øko-innstilling

·  Oppladbart litiumionbatteri

PowerShot SX 510 HS har anbefalt utsalgspris inkl. mva er 2.699,-

PowerShot  SX 170 HS anbefalt utsalgspris inkl. mva er 1.599,-.

Begge har salgsstart ultimo august .

Powered by Labrador CMS