Canon PowerShot SX510 HS

Pressemelding fra Canon 22. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det beste innen superzoom – Canon lanserer nye PowerShot SX510 HS  og PowerShot SX170 IS

Canon utvider i dag utvalget av kraftige, kompakte superzoomer med lanseringen avPowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS– to nye kameraer som bringer deg enda nærmere motivet. De kompakte kamerahusene rommer imponerende zoomkapasitet med 30x optisk zoom på PowerShot SX510 HS og 16x optisk zoom på PowerShot SX170 IS som lar deg fotografere motiver på lang avstand med imponerende detaljnivå.

PowerShot SX510 HS

Fleksible PowerShot SX510 HS takler de fleste opptakssituasjoner takket være et kraftig 30x optisk zoomobjektiv som gir skarpe bilder i hele zoomområdet, også i svakt lys, og 24mm vidvinkel som er perfekt til fotografering av alt fra langstrakte landskapsmotiver til gruppebilder av vennegjengen. SX510 HS bruker CanonsHS Systemsom består av en 12,1 megapikslers CMOS-sensor med høy følsomhet og en DIGIC 4-prosessor som fanger den naturlige atmosfæren i lyssvake motiver, for eksempel i skumringen, samtidig som du får skarpe, detaljrike bilder i naturtro farger.

PowerShot SX510 HS har Wi-Fi-funksjon som lar deg dele bilder og film på sosiale nettsteder som Facebook®, Flickr og YouTube, direkte fra kameraet eller på smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Canons CameraWindow- app[i] som er gratis. Du kan også få GPS via mobil ved å bruke Canons gratisapp for smarttelefoner til å legge til informasjon om opptakssted og opptakstidspunkt for bildet fra GPS-aktiverte smarttelefoner eller nettbrett og dele denne informasjonen med andre.

I tillegg til enestående stillbilder byr PowerShot SX510 HS også på opptak i full HD-kvalitet (1080p) med stereolyd. SX510 HS har i tillegg et eget program forsuperlangsom filmsom er perfekt når du vil filme motiver i rask bevegelse.

Ytelse i beste kvalitet

Begge kameraene er ustyrt med Canons bransjeledende optiske bildestabilisator med teknologi for intelligent bildestabilisering som gjør det enkelt å ta skarpe bilder med lange brennvidder og i svakt lys.

Canons ZoomPlus-teknologi utvider også rekkevidden for objektivene digitalt utover maksimum brennvidde til henholdsvis 60x zoom på PowerShot SX510 HS og 32x zoom på PowerShot SX170 IS samtidig som den høye bildekvaliteten opprettholdes. PowerShot SX510 HS har også forbedretZoom Framing Assist-funksjon med et nyttAuto-program som sikrer at motivet alltid er i fokus selv om de beveger seg mot eller bort fra kameraet.  

Begge de nye modellene har også enØko-innstilling som sparer batteriet slik at du kan fotografere lenger på en enkelt lading. Med denne funksjonen kan du ta opptil 46 prosent flere bilder på PowerShot SX170 IS og 32 prosent flere bilder på PowerShot SX510 HS – perfekt til familieutflukter eller ferier. 

Kreativitet på et øyeblikk

De to nye kameraene har begge programmetSmart Autosom gjenkjenner opptil 32 ulike motiver og bruker de optimale innstillingene for motivet slik at du får best mulig resultat. Du kan også bruke kreative programmer til å forbedre bildet, skape litt dramatikk eller gi bildet et unikt og morsomt perspektiv. Når du er klar til å eksperimentere litt mer, kan du enkelt bytte til full manuell kontroll og selv angi ulike kamerainnstillinger, som lukkertid og blender. 

PowerShot SX510 HS –nøkkelfunksjoner:

·  Minikamera med 30x ultrazoom og 24mm vidvinkelobjektiv

· HS System: 12,1 megapikslers CMOS, DIGIC 4

·  Intelligent bildestabilisering, forbedret dynamisk bildestabilisator

·  Wi-Fi[ii] og GPS via mobil

·  Full HD, HDMI

·  Stor LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0")

· Smart Autogjenkjenner 32 motivtyper

· Zoom Framing Assist

·  Full manuell kontroll

PowerShot SX 510 HS har anbefalt utsalgspris inkl. mva er 2.699,-

PowerShot  SX 170 HS anbefalt utsalgspris inkl. mva er 1.599,-.

Begge har salgsstart ultimo august .

Powered by Labrador CMS