Canon PowerShot SX540 HS og SX420 IS

Pressemelding fra Canon 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kom nærmere med Canons nye kompakte superzoom-kameraer PowerShot SX540 HS og PowerShot SX420 IS

Canon utvider i dag PowerShot-serien med to nye kompakte superzoomkameraer – PowerShot SX540 HS og PowerShot SX420 IS. Nye PowerShot SX540 HS kan skilte med imponerende ytelse i svakt lys, og full kreativ kontroll for best mulig utnyttelse av objektivet med ultravidvinkel og kraftig 50x optisk zoom. PowerShot SX420 IS er utstyrt med et imponerende 42x zoomobjektiv, sensor på 20 megapiksler, DIGIC 4+ og en rekke automatiske og brukervennlige funksjoner. Kameraet har i tillegg Wi-Fi-tilkobling med dynamisk NFC for enkel deling.

PowerShot SX540 HS – superzoom og enestående kvalitet

PowerShot SX540 HS har DIGIC 6-prosessor og en 20,3 megapikslers sensor som sikrer at alle minner foreviges i imponerende skarphet. Sensorens høye følsomhet sørger også for at du får vellykket resultat i svakt lys, og med 50x optisk zoom, kommer du tettere på motivet og får med små detaljer. Med ZoomPlus kan du doble zoomen digitalt og likevel beholde oppløsningen. Dermed er alt innen rekkevidde, uansett om du fotograferer bygninger i det fjerne eller tar bilder fra bakerste rad på stadion.

En forbedret Zoom Framing Assist Lock aktiverer en stabiliseringsinnstilling som gjør det enklere å følge motivet når du zoomer inn mye. Det betyr at du finner motivet og komponerer bildet, mens kameraet sørger for at det holdes sentrert og i fokus. Ønsker du å fotografere imponerende bylandskap og langstrakte landskapsmotiver, sørger 24mm-objektivet med ultravidvinkel for at du får med mer i hvert eneste bilde, perfekt når du vil dele reiseminner med venner og familie.

Har du en filmskaper i magen, vil du sette pris på at PowerShot SX540 HS tar opp full HD-video i MP4, og har en 5-akset dynamisk bildestabilisering som sikrer stødige opptak når du filmer mens du beveger deg. Når du bare vil filme, er Videodagbok-funksjonen et utmerket valg. Den analyserer bildene og klippene du har tatt på en valgt dato eller med en dedikert person, og setter bildene sammen til en film du kan vise og dele.

Kraftig ytelse i lommeformat – PowerShot SX420 IS

Med 42x optisk zoom, ZoomPlus og objektiv med ultravidvinkel pakket inn i et kompakt kamerahus, er PowerShot SX420 IS et ideelt kamera for enhver anledning, uansett om du foreviger hverdagens mange øyeblikk eller tar iøynefallende reisebilder. Sensoren på 20 megapiksler og DIGIC 4+-prosessoren sørger sammen for bildekvalitet uten kompromiss, og takket være intelligent bildestabilisering får du skarpe stillbilder og HD-videoer der alle detaljer er på plass. Med et stort utvalg kreative filtre, inkludert miniatyreffekt og fish eye-effekt, kan du skape unike bilder på et øyeblikk. LCD-skjermen på 7,5 cm (3,0 tommer) gjør det enkelt å se gjennom filmer og stillbilder, mens det ergonomiske grepet holder kameraet og motivet stødig i alle situasjoner.

Lag og del

Begge de nye kameraene har innebygd Wi-Fi og dynamisk NFC som gjør det enkelt å koble til og dele bilder og filmer med kompatible smarttelefoner, nettbrett, samt lagringsenheter som Canon CS100. Du kan også bruke Fjernopptak-funksjonen til å fjernstyre kameraet. En egen Wi-Fi-knapp gir deg en enkel snarvei til tilkoblingsfunksjonen og gjør det enkelt å dele bilder. Begge modellene har også bildesynkronisering som automatisk sikkerhetskopierer bilder og filmer til nettskytjenester som Canon irista eller Google Drive™ med det samme de kobles til Internett, så slipper du å bekymre deg for å miste noe.

PowerShot SX540 HS – nøkkelfunksjoner:

PowerShot SX420 IS – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

PowerShot SX540 HS har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris inkl mva kr 3.579,-

PowerShot SX420 HS har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris inkl mva kr 2.549,-

Powered by Labrador CMS