Canon PowerShot SX620 HS

Pressemelding fra Canon 11. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kom imponerende tett på og utforsk din kreativitet med PowerShot SX620 HS

Canon lanserer i dag PowerShot SX620 HS – et kompakt superzoomkamera med ny 25x optisk zoom som lar deg komme tett på det som skjer. Det elegante kameraet med CMOS-sensor på 20,2 megapiksler og DIGIC 4x-prosessor, er perfekt til å fange alle de dyrebare øyeblikkene der smarttelefonen rett og slett kommer til kort. Med intuitiv betjening og et unikt utvalg kreative effekter, gjør PowerShot SX620 HS det enkelt å utfolde seg kreativt. Kameraet har også en rekke tilkoblingsmuligheter.

Kvalitet med kraftig zoom, i lommeformat

PowerShot SX620 HS er designet for å imponere, med ultravidvinkel-objektiv og 25x optisk zoom. Zoomen kan utvides ytterligere til 50x, takket være ZoomPlus-teknologi. Når du fotograferer mens du er på farten, tilpasser åtte ulike innstillinger for bildestabilisering seg til nærmest enhver opptakssituasjon, og sørger for at motivene fanges skarpt og detaljert.

Lag filmer på et øyeblikk

Med PowerShot SX620 HS kan du ta opp film i full HD-kvalitet, slik at du kan se og gjenoppleve øyeblikkene så ofte du vil. Dynamisk bildestabilisering sørger for stabilitet i hver eneste bilderamme, slik at du får stødige opptak selv når du zoomer mye eller filmer med håndholdt kamera. Høydepunkt-funksjonen setter bilder og videoklipp sammen til minnerike album fra ferier eller familiebegivenheter.

Kreativitet og tilkoblingsmuligheter

Ønsker du en kunstnerisk vri, kan du bruke funksjonen for kreativt opptak til å legge til filtre og effekter, slik som fiskeøye- og miniatyreffekt, i bildene dine. Funksjonen lagrer fem unike versjoner av samme bilde i tillegg til originalbildet, og bygger opp et bibliotek av spennende bilder.

Om du er på ferie eller utforsker en ny by, kan du enkelt dele bilder ved å koble til en smartenhet ved hjelp av dynamisk NFC, og overføre bildene via Camera Connect-appen. Du kan også lagre dem direkte i nettskytjenester, inkludert Canon-tjenesten irista, ved hjelp av Wi-Fi. PowerShot SX620 HS er også kompatibel med Canon Connect Station CS100 som lar deg laste opp bilder direkte og dele på nye måter.

PowerShot SX620 HS – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

PowerShot SX620 HS har salgsstart i juni og anbefalt utsalgspris inkl mva kr 2.610,- .

Powered by Labrador CMS