Canon PowerShot SX700 HS

Pressemelding fra Canon 12. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Zoom inn med PowerShot SX700 HS – Canons slankeste kamera med 30x optisk zoom

Canon lanserer i dag sitt slankeste digitalkamera med 30x zoom–PowerShot SX700 HS– som er perfekt til å forevige livets små og store øyeblikk. Kombinasjonen av Canons ledende objektivinnovasjoner og et profesjonelt designet kompakt kamerahus gjør PowerShot SX700 HS til et utmerket valg når du vil forevige livets spesielle øyeblikk i den høye kvaliteten de fortjener. Kameraet gir skarpe stillbilder i høy kvalitet og imponerende filmopptak i full HD 60p, mens en rekke kreative opptaksprogrammer sørger for at bildene får et unikt preg. Integrert Wi-Fi-funksjon med støtte for NFC (nærfeltskommunikasjon) gjør det lekende lett å dele bildene med andre.

Forevige reisen i minste detalj

Kameraet byr på eksepsjonell allsidighet i et kompakt kamerahus på kun 34,8 mm tykkelse, mens objektivet med 30x optisk zoom sørger for at detaljene kommer med. Et 25mm-objektiv med ultravidvinkel og presisjonsoptikk gir deg fleksibilitet til å fotografere et vakkert, langstrakt landskapsmotiv, mens den imponerende brennvidden lar deg zoome inn på detaljer i det fjerne. Når du er på ferie og for eksempel vil fotografere dyreliv på lang avstand, utvider Canons ZoomPlus-teknologi digitalt rekkevidden på zoomen til 60x samtidig som du beholder bildekvaliteten med full oppløsning. Den praktiske funksjonen Zoom Framing Assist gjør det dessuten enklere å holde motivet i bildefeltet når du bruker telezoom.

Om du fotograferer soloppgangen eller en romantisk middag med levende lys, får PowerShot SX700 HS med alle detaljer i imponerende kvalitet. Canons anerkjente HS System kombinerer seneste generasjon DIGIC 6-prosessor med en 16,1 megapiksler CMOS-sensor med høy følsomhet. Dette gir til sammen flotte bilder med skarpe detaljer og naturtro farger, også i svakt lys.

Canons optiske bildestabilisator med teknologi for intelligent bildestabilisering sørger for skarpe, klare bilder slik at du trygt kan utfordre grensene og lykkes med fotografering i en rekke ulike situasjoner. Det finnes åtte ulike innstillinger, og den intelligente bildestabiliseringen analyserer opptaksscenen og justerer automatisk bildestabiliseringen etter motivet, slik at du får skarpe og stødige stillbilder og videoer, om du fotograferer vannsport i solen eller tar nærbilder av eksotiske blomster.

Del opplevelsene dine med andre

PowerShot SX700 HS har integrert Wi-Fi-tilkobling som gjør det enkelt å holde venner og familie oppdatert på det som skjer i livet ditt. Ved hjelp av noen få enkle trinn kan du dele bildene dine på sosiale nettverk som Facebook®, Twitter og YouTube. Du kobler ganske enkelt kameraet til smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av knappen for tilkobling av mobile enheter. Du kan også koble kameraet til enheten ved hjelp av den nye NFC-funksjonaliteten. Da lar du bare enhetene berøre hverandre, og så kan du dele bildene via Canons egen CameraWindow-app.

Med den nye Wi-Fi-tilkoblingen kan du også fjernbetjene kameraet fra en smarttelefon – perfekt når fotografen også vil være med på gruppebildet. Du kan også ta sikkerhetskopi av bildene dine ved hjelp av funksjonen for bildesynkronisering. Med denne funksjonen kan du overføre bilder til lagringstjenester i nettskyen, deriblant CANON iMAGE GATEWAY, Flickr, Google Drive™, og direkte til PC-en.  Ønsker du å huske hvor hvert enkelt bilde eller film ble tatt, har PowerShot SX700 HS enGPS via mobil-funksjon som du kan bruke til å merke hvert opptak med opptakssted.

Forevige moroa som filmer i full HD 60p

Du kan også bevare de gode minnene som flotte videoer i 1080p full HD-kvalitet. Med ett trykk på knappen for filmopptak på PowerShot SX700 HS veksler du raskt fra stillbilde til filming, og takket være den avanserte DIGIC 6-prosessoren kan du ta opp 60 bilder i sekundet med stereolyd i høy kvalitet. Forbedret dynamisk bildestabilisering med fem akser sørger for at filmene blir stødige, og du kan filme alt fra en sandvolleyballkamp til drageflyging i jevn, krystallklar kvalitet. Filmene tas opp i MP4-format og kan vises på andre enheter eller lastes opp til sosiale nettverk og deles med venner over hele verden med det samme.

Ønsker du en kort video som beskriver dagen din, velger du Hybrid Autosom tar opp et filmklipp på fire sekunder før hvert stillbilde. På slutten av dagen settes klippene sammen til en enkelt film som lar deg gjenoppleve dagens hendelser.

Kreative bilder på en smartere måte

Med funksjonen Kreativt opptak tar du unike bilder hver gang du trykker på utløseren. Det finnes 46 effekter som er ordnet i 4 temakategorier –én fargetone, retro, naturlig og spesiell. Velg en kategori og PowerShot SX700 HS tar seks enkeltbilder basert på de kreative effektene i kategorien du valgte. Resultatet er et flott utvalg bilder som vil imponere vennene dine.

Nøkkelfunksjoner på PowerShot SX700 HS:

·  Ultrakompakt 30x zoom, 25mm objektiv

· HS Systemmed 16,1 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC 6

·  Intelligent bildestabilisering med 5-akset dynamisk IS

·  Wi-Fi med støtte for NFC

·  Full HD (60 bilder/sek)

·  7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD (922 000 sRGB)

·  Kreative programmer

· Hybrid AutoogSmart Auto

·  Manuelt program, Av og Tv

·  Høyhastighetsopptak

PowerShot SX700 HS har salgsstart i ultimo mars og har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 3.499,-

Powered by Labrador CMS