Canon PowerShot SX720 HS

Pressemelding fra Canon 18. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det perfekte reisefølget – Canons slankeste 40x superzoomkamera: PowerShot SX720 HS

Canon lanserer i dag PowerShot SX720 HS, selskapets slankeste og kraftigste superzoomkamera hittil. Det nye tilskuddet i PowerShot SX-serien med reisekameraer er utstyrt med CMOS-sensor på 20,3 megapiksler og DIGIC 6-prosessor – drivkraften i Canons HS System. Resultatet er imponerende stillbilder og filmer i full HD, selv når lysforholdene ikke er på sitt beste.

Kraftig zoom, høy kvalitet

Det kompakte og lette kameraet som kun er 35,6 mm tykt, er bygget rundt en allsidig 40x optisk zoom med ultravidvinkel (24–960 mm) og 80x ZoomPlus. Kameraet er det perfekte reisefølge for å forevige alt som skjer, både på nært hold og langt borte. Når du reiser med venner, kan du ta bilde av en stor gruppe foran en spennende bakgrunn ved hjelp av Advanced Zoom Framing Assist. Funksjonen zoomer inn eller ut basert på antall personer i bildefeltet for best mulig komposisjon. Når ferden går videre til neste stopp, tilpasser PowerShot SX720 HS’ intelligente bildestabilisator seg til opptakssituasjonen, slik at du får best mulig kvalitet, også i mer ulendt terreng.

Dokumenter livet i full HD

Forevige fantastiske øyeblikk som naturtro HD-filmer med opptil 60p i MP4-format, kun med ett enkelt knappetrykk. Canons dynamiske bildestabilisering kombinert med den automatiske vaterfunksjonen sørger for superstødige opptak ved å korrigere kamerarystelser over fem akser, selv når du beveger deg raskt eller tar opp fra vanskelige vinkler. Vil du ha et snapshot av det som skjer, kan du bruke funksjonen for korte videoklipp til å sette sammen videoklipp på fire, fem eller seks sekunder. Velg blant en rekke ulike avspillingsmuligheter, inkludert sakte film og dobbel hastighet.Ønsker du større manuell kontroll, kan du bruke MF Peaking-funksjonen til å oppnå perfekt fokus i stillbilder og film.

Skalérbar kreativitet for enhver situasjon

Med funksjonen for kreative opptak er det enkelt å være kreativ med PowerShot SX720 HS, selv når du er på farten. Kameraet lager automatisk fem versjoner av bildet ved å bruke ulike filtre og effekter. PowerShot SX720 HS har også en Story Highlights-funksjon som setter sammen alle de minneverdige øyeblikkene til et videoalbum, slik at du enkelt kan gjenoppleve og dele reisen uten å måtte redigere.

Moderne postkort – fotografer og del minnene med det samme

Om du er på fottur i svimlende høyder i Machu Picchu, eller besøker majestetiske Taj Mahal, gjør dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) og Wi-Fi det enkelt å dele verdens underverker med nære og kjære. Hold kameraet inntil en kompatibel smarttelefon eller Connect Station CS100, eller trykk på Wi-Fi-knappen for å dele og sikkerhetskopiere bilder til andre tilkoblede enheter. Med funksjonen for bildesynkronisering kan du enkelt arkivere reisebildene dine og sikkerhetskopiere bildene til en rekke nettskytjenester, blant annet Canons irista – nettskyplattformen der du kan lagre bilder automatisk, frigjøre plass på kameraet samt lage gallerier du kan dele med venner og familie. Når du fotograferer eller filmer, kan du også bruke trådløs fjernstyring til å betjene kameraet fra en smarttelefon, slik at du enkelt kan forevige en flokk surikater eller praktfulle flamingoer, uten å forstyrre dem.

PowerShot SX720 HS – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

PowerShot SX har anbefalt utsalgspris inkl mva er 3.590,- og salgsstart er mars.

Powered by Labrador CMS