Canons Macro Ring Lite MR-14EX II

Pressemelding fra Canon 12. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lys opp verden med Canons nye Macro Ring Lite MR-14EX II

Canon utvider i dag EOS-systemet med en ny blits – Macro Ring Lite MR-14EX II – som er designet for profesjonelle fotografer med digitalt speilreflekskamera og en forkjærlighet for makrofotografering. Den nye blitsen gir deg imponerende fleksibel lyssetting for et bredt spekter av motiver, og den kan skilte med en rekke nye oppdateringer, for eksempel individuell betjening av blitshodene, raskere respons og forbedrede egendefinerte funksjoner. 

Macro Ring Lite MR-14EX II er kompatibel med samtlige av Canons digitale EOS-speilreflekskameraer og har helautomatisk E-TTL II-blitsmåling for presise og konsekvente eksponeringer. Forbedret fokuseringslys med nye hvite lysdioder med høy lysstyrke gir bedre belysning enn på foregående produkt, og gjør det enklere å fokusere i lite lys. Venstre og høyre blitsrør kan i tillegg styres individuelt, noe som gir deg enda større fleksibilitet. Ledetall på 14 lar deg utforske unike og kreative lyssettingsmuligheter når du jobber på nært hold med høy forstørrelse.

Du kan også bruke Macro Ring Lite MR-14EX II som en trådløs optisk hovedblits og fjernstyre Speedlite EX-blitser. Det gir deg trådløs kontroll over opptil tre grupper med eksterne blitser via infrarødt lys. Du kan tilpasse blitsstyrkeinnstillingene i det integrerte LCD-panelet for enda mer presis belysning. Det finnes i tillegg tolv nye tilpassbare funksjoner og tre nye personlige funksjoner som gir deg mulighet til å finjustere innstillingene til de kreative utfordringene du står ovenfor. 

Macro Ring Lite MR-14EX II kan også skilte med en rekke nye og forbedrede funksjoner. Redesignede kontroller lar deg aktivere blitsenheten fra menyen på det digitale speilreflekskameraet, mens en ny indikator viser oppladingstiden for blitsen, som nå er på kun 5,5 sekunder og tilnærmet lydløs – perfekt til fotografering av lettskremte motiver.

I tillegg er selve blitsutformingen forbedret med en ny ettrykks låsemekanisme som gjør det raskt og enkelt feste blitsen på EOS-kameraene. Ny festefot i metall og ny støvfjerningsmekanisme gir bedre holdbarhet og pålitelighet. Videre er ledningen nå festet på venstre side av blitskroppen slik at den ikke er i veien for utløserknappen på kameraet. Blitsdesignen gjør det også enkelt å feste filtre på objektivet for enda større kreativ frihet.

Nøkkelfunksjoner for Macro Ring Lite MR-14EX II:

·  Ringblits for allsidige lyssettingsmuligheter

·  To blitsrør som styres individuelt

·  Kraftig ytelse – ledetall 14 (ISO 100)

·  Trådløs avfyring av andre blitser

·  LED-modelleringslys gir forbedret fokusering i lite lys

·  Brukervennlige kontroller

·  Rask og stille opplading

Salgsstart og pris er ennå ikke fastsatt.

Powered by Labrador CMS