Canon CaptureOnTouch Pro

Pressemelding fra Canon 1. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon presenterer CaptureOnTouch Pro-programvare for enkel skanning med et tastetrykk

Canon Europe, en verdensledende aktør innenfor bildeløsninger, har i dag lansert sin profesjonelle versjon av det intuitive skanneprogrammet CaptureOnTouch for imageFORMULA-serien med dokumentskannere. CaptureOnTouch Pro-plattformen er designet for å oppfylle bedrifters mangfoldige skannebehov, forenkle dokumentregistreringen og samtidig levere forbedret funksjonalitet.

Bedrifter av alle størrelser søker etter nye måter å forbedre sin dokumentflyt på, og CaptureOnTouch Pro gir økt effektivitet i hele skanneprosessen. Programmets enkle snarvei-meny sikrer enkel og effektiv skanning med et enkelt tastetrykk, og skanninger konverteres direkte til flere filformater, inkludert søkbare og redigerbare PDF-filer, kompakte PDF/A-filer, flersidige TIFF- og PowerPoint-filer.

Med enkel betjening og omfattende skybaserte tilkoplingsmuligheter, tilbyr CaptureOnTouch Pro smart batch separasjon for skanning til individuelle filer eller mapper, bare ved hjelp av en blank side, tellefunksjon, sonebasert optisk tegngjenkjenning (OCR), patch-kode eller barkode (med tilleggsmodul). For å strømlinjeforme dokumenthåndteringen ytterligere lager CaptureOnTouch Pro indeksfiler ved hver skanning for å sikre enkel integrering av de skannede bildene i eksisterende arbeidsprosesser.

Viktige fordeler:

    Tidseffektivt: Strømlinjeformet skanneprosess med ikonbasert betjening og automatisk dokumentsortering til forskjellige filer og mapper.

    Enkel ytelse: Opprett flere filformater med fleksible filnavn, med dokument-ID, tegnstreng, dato eller gjenkjente data

    Enkel sending: Enkel og brukervennlig skanning til flere destinasjoner, som e-post, utskrift og vanlige skybaserte tjenester

    Lagring til indeksfil: Eksporterer indeksdatafiler for hver side og hvert dokument på grunnlag av standard informasjon eller barkode/OCR-gjenkjenning

    Utviklervennlig: Enkel integrering av CaptureOnTouch Pro-funksjoner via kommandolinje eller SDK

CaptureOnTouch Pro vil være tilgjengelig for nedlasting fra 1. november 2016. For nedlasting og informasjon om kompatibilitet med utstyr, se www.canon-europe.com/scanners/document-scanners/captureontouch_pro/

Powered by Labrador CMS