Carte Noire til Nespresso

Pressemelding fra Carte Noire 26. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Carte Noire lanserer espressokapsler kompatible med Nespresso®*maskiner

Nå lanserer det eksklusive franske varemerket Carte Noire en serie espressokapsler, som er kompatible med de fleste Nespresso®*maskiner. Serien består av fire espressovarianter, alle rike på Arabica-bønner og utviklet for å tiltale ulike smakspreferanser. Espressoserien fra Carte Noire er nå tilgjengelig i norske butikker.

Det tradisjonsrike kaffevaremerket Carte Noire har forsynt Frankrike med kaffe av høy kvalitet i over tre tiår og er et veletablert varemerke på det sydeuropeiske markedet. Når Carte Noire nå lanseres i butikk i Norge, markeres dette med en serie espressokapsler tilpasset de som ønsker eksklusiv kvalitetskaffe innenfor hjemmets fire vegger. Kapslene er kompatible med de fleste Nespresso®*maskiner og kan kjøpes i utvalgt dagligvarehandel og elektronikkforhandlere over hele landet.

- I takt med at kunnskapen om kaffe øker, øker også kravet til kaffens kvalitet. Vi forventer å drikke like god kaffe hjemme som den vi får servert på en kaffebar. Derfor er vi ekstra stolte over å kunne tilby Carte Noire som et lett tilgjengelig alternativ i vanlige matbutikker, slik at det er enda enklere å få tak i god kaffe, sier Guri Dahl, produktansvarlig for Carte Noire i Norge.

Den nye serien espressokapsler fra Carte Noire har fire ulike smaksprofiler som har hver sin spesielle karakter. Kaffen er også markert med intensitetsmerke fra 5 til 10, som gir en indikasjon på kaffens styrke.

Serien inneholder følgende Carte Noire espressokapsler:

N° 5 Délicat

En rund og elegant espresso av ren Arabica med fruktige toner.

Intensitet 5.

N° 7 Aromatique

En aromatisk kaffe av ren Arabica med innslag av kakaosmak.

Intensitet 7.

N° 9 Intense

En intensiv rik kaffeopplevelse, takket være en mørk røstning av ren Arabica

N° 10 Excellence

Kraftfull og kompleks ren Arabica, med en fruktig syre og nøtteaktig smak.

Intensitet 10.

*Varemerket Nespresso® tilhører en tredjepart uten forbindelse til Mondelēz International.

Powered by Labrador CMS