Casio EX-N5 og EX-N50

Pressemelding fra Casio 18. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer EXILIM digitalkamera designet for enhver livsstil.

Casio Scandinavia AS lanserer i dag to nye kompaktkameraer, EX-N5 og EX-N50. Med mønster og mange fargevalg kan brukerne velge det kameraet som passer best til sin livsstil.

De nye modellene har avrundet hjørner, er enkle å holde og bruker CMF Design* tilnærming med materiale, overflate og farge. Disse tre elementene er integrert for å gi et unikt tiltalende design, med en rekke varianter som appellerer til et bredt spekter av brukere. Velg modellen som passer din livsstil og unike smak.

* CMF Design integrerer de tre elementene farge, materiale og overflatebehandling for å gi et tiltalende design. CMF Design brukes i en rekke felt, inkludert produkt design, arkitektur og interiør, og er en av dagens ledende designtrender.

EX-N5 for de som liker stil med høy kvalitet og rene linjer Denne modellen har en sølvring rundt objektivet, som er midtpunktet på konstruksjonen. Det gjennomsiktige belegget på kameraet gir det en dyp glød og lekker glans, og forsterker kvaliteten i utseende. EX-N5 kommer i fargene sort, sølv, hvit og rød.

EX-N50 for et mer modent og elegant utseende Designet med et strukturert stripemønster under og så dekket med glanset toppstrøk. Utseende endres noe avhengig av vinkelen på lyset, mens glansen og dempet fargevalg skaper et elegant inntrykk. EX-N50 kommer i fargene sølv, blå og rød

Begge de nye modellene har en CCD med 16.1 megapiksler, vidvinkel på 26mm og 6x optisk zoom. De byr på avanserte opptaksfunksjoner som Premium Auto, som automatisk analyserer motivet for å velge de beste innstillingene og utfører deretter optimal bildebehandling. Kameraene har også Art-Shot, der brukeren kan velge mellom åtte kunstneriske effekter som endrer uttrykket i bildet, for eksempel Fish Eye og Leketøyskamera. Det er så enkelt å ta flotte og morsomme bilder med disse og andre avanserte funksjoner.

Built-in Flash Memory (Image Area)*1

Recording Media

Still Images

Movies

Still Images

(JPEG)

Movies*4

Powered by Labrador CMS