Casio Exilim N-serie

Pressemelding fra Casio 8. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer EXILIM kamera med flere tiltalende design som passer til enhver livsstil.

Casio Computer Co., Ltd. lanserer i dag en ny serie med EXILIM® kompakt kamera som kommer i varierte farger og mønster, og passer dermed enhver livsstil. De nye EX-N1, EX-N10 og EX-N20 har kamerahus med avrundet hjørner som gir godt grep og har et CMF Design* tilnærming med materiale, overflate og farge. Disse tre elementene er integrert for å gi et unikt tiltalende design, med en rekke varianter som appellerer til et bredt spekter av brukere. Velg modellen som passer din livsstil og unike smak.

* CMF Design integrerer de tre elementene farge, materiale og overflatebehandling for å gi et tiltalende design. CMF Design brukes i en rekke felt, inkludert produkt design, arkitektur og interiør, og er en av dagens ledende designtrender.

EX-N1 har et avrundet kamerahus med en dyp og skinnende overflate

EXILIM EX-N1 finnes i fargen blå, rosa og hvit, som kombinerer lyse farger med sorte elementer som appellerer til uformell og frisk smak hos brukere som vil ha tilbehør til deres hverdagsstil. EX-N1 finnes også i sort og rød med tiltalende blank keramisk-lignende overflate.

EX-N10 er et lekkert tilbehør til din unike stil

EXILIM EX-N10 har et vattert mønster gravert på kamerahuset med et beskyttende blankt belegg over. Fargene passer perfekt med mote tilbehør. Den blanke overflaten appellerer til kvinner som ønsker et designkamera som tilbehør til sin stil. EX-N10 finnes i tre farger, sterk rosa, gull og sort.

EX-N20 har et klassisk design som gir følelse av lærstoff

EXILIM EX-N20 har en strukturert læraktig overflate som sitter godt i hånden. Kameraet gir et diskret utseende som appellerer til de som ønsker et klassisk design. Ringen rundt linsen og andre detaljer er i matchende metallisk sølv, noe som gir kameraet en klassisk aura. EX-N20 finnes i tre fargevarianter: brun, blå og rød.  

EX-N1, EX-N10 og EX-N20 har alle en CCD med en oppløsning på 16.1 megapiksler, samt en linse med vidvinkel på 26mm og 5x optisk zoom. Alle kamera modellene tilbyr avansert fotografering med Premium Auto, som automatisk analyserer motivet og velger de beste innstillingene og etterbehandling, og Sminke funksjon som gir vakre portretter.  

Kameraene blir tilgjengelig i september og får følgende utsalgspriser:

Exilim EX-N1: 699,-

Exilim EX-N10: 799,-

Exilim EX-N20: 799,-