Cat S50

Pressemelding fra Cat Phones 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Cat Phones annonserer i dag lanseringen av Cat® S50, en robust, førsteklasses 4G-smarttelefon som er spesifikt designet til bruk utendørs og i utfordrende miljøer. En perfekt partner for de som driver med ekstremsport eller jobber utendørs.

S50 er vanntett, og skjermen kan til og med brukes med våte fingre. Den er ripebestandig, støvtett og tåler mer enn noen få støt og skraper. Den har også en firekjernet (1,2 Ghz) prosessor som kjører den nyeste versjonen av Android (KitKat) med tilgang til Google Play, som betyr at det ikke inngås kompromisser mellom ytelse og beskyttelse.

”Det å velge en mobiltelefon som egner seg for friluftsaktiviteter, har ofte betydd et kompromiss enten med tanke på funksjonalitet eller nivået av beskyttelse,” sier Oliver Schulte, administrerende direktør i Cat Phones. ”Slik er det ikke med S50. Den byr på alle funksjonene til en førsteklasses smarttelefon, med det høye nivået av beskyttelse og slitestyrke du forventer deg av Cat-merket.”

Enten den brukes i skibakken, på en sykkel, opp en fjellside eller på en byggeplass: S50 takler alt du måtte utsette den for. Enten det er vått, kaldt, støvete eller skittent: Ingenting svekker S50’s førsteklasses smarttelefon-ytelse ... ikke engang et fall mot betong.

S50 er også den første Cat-telefonen som lanseres med forhåndsinstallert Cat Phones App Store, som består av over 1000 håndplukkede apper. Denne forhåndsorganiserte samlingen – som både inneholder velkjente og hyppig brukte apper som Skype og Endomondo, samt mindre, men like nyttige nisjeapper som CHECD – betyr at brukerne av Cat-telefoner slipper å pløye gjennom de 1,2 millioner appene på Google Play for å finne den de vil ha. De 1000 appene som er mest relevante for arbeid og fritid er nå ett klikk unna i Cat Phones App Store.

Schulte tilføyer: ”En aktiv eller utendørs livsstil krever at telefoner tas med til miljøer de ikke er designet for. I Cat Phones erkjente vi behovet for en mobiltelefon som var bygd for å være en sann følgesvenn for slike aktiviteter og miljøer, heller enn å måtte pakkes vekk i en pose eller ryggsekk. S50 er en telefon som alltid kan være i begivenhetenes sentrum.”

I tillegg til de slitesterke designfunksjonene kommer S50 med prestasjonsfremmende lydteknologi for en uovertruffen lydytelse utviklet av Waves, mottaker av en teknisk GRAMMY Award®. Dette gir en bedre lytteopplevelse, også utendørs, for å spille spill, se filmer, høre på musikk eller bruke talekommunikasjon på nettet.

S50 er oppfølgeren fra det bestselgende robuste håndsettet Cat B15Q. Den kommer med en raskere prosessor, større skjerm, forbedret standby-tid og forbedrede bildebehandlings- og tilkoblingsmuligheter, inkludert et 8 MP-kamera og 4G-kompatibilitet. Den fås i en rekke farger, inkludert Forest (skogsgrønn) og Slate (skifergrå). Alle er innkapslet i støtdempende gummi og vil få en utsalgspris på 479 euro.

Spesifikasjoner for S50

Powered by Labrador CMS