Cat S40

Pressemelding fra Cat Phones 12. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vi kunngjør Cat S40 – raffinert, robust smarttelefon 

4G Android Lollipop-telefon som kombinerer god estetikk med eksepsjonelt robuste spesifikasjoner

Cat phones kunngjorde i dag den robuste Cat® S40-smarttelefonen – en slitesterk enhet som ser like bra ut som den presterer. Utformet for å appellere til det voksende markedet for robuste smarttelefoner – med over 10 millioner enheter solgt i 2014 – er S40 per dags dato den mest slitesterke smarttelefonen i Cats telefonportefølje.

En undersøkelse fra Cat blant smarttelefonbrukere som nå bruker en robust telefon, avdekte at 80 % hadde skadet telefonen i løpet av de siste fem årene. Halvparten hadde knust skjermen, og nesten halvparten hadde skadet telefonen ved å miste den i vann. Om lag en tredjedel opplevde at komponenter, deksler eller andre deler av enheten falt av, spesielt ved fall i bakken.*

Adskilt fra dette, la fokusgrupper med profesjonelle forhandlere og utendørs arbeidere vekt på at telefonskader i krevende arbeidsmiljø er et vanlig problem. Mer enn halvparten av disse hadde for eksempel knust telefonskjermen sin. Den antatte mangelen på attraktive, robuste alternativer var hovedårsaken til at dårlig egnede enheter ble brukt, selv om mange av de spurte hadde skadet telefonene sine flere ganger.**

Den nye Cat S40 er utformet for å takle disse problemene og appellere til de 85 millionene som jobber i anleggsindustrien rundt om i verden. Dette gjør den ved å kombinere overlegen robust beskyttelse med ytelsen til smarttelefoner samtidig som den opprettholder utseendet til en elegant telefon.

Enestående funksjoner i S40:

●      Falltestet opptil 1,8 meter på betong.

●      IP68 og overgår Mil-Spec 810G – vann-, støv- og støtsikker.

●      Svært lyssterk skjerm som kan leses i direkte sollys.

●      Stor batterikapasitet.

●      Corning® Gorilla®-glass 4

●      Teknologi som fungerer ved bruk av hansker.

●      Teknologi som gjør det mulig å følge våt finger.

●      Vannsikre varselsensorer sier i fra til brukeren når telefonen ikke er vannsikker (og viser animasjoner om hvordan man retter det opp).

●      Dedikert appbutikk med de nyeste appene som er relevante til utendørs arbeid og livsstiler (samt full tilgang til Google Play).

●      Lanseres med egen serie av robust Cat-tilbehør.

«Det er for mange folk som skuffes og selv må ta støyten for smarttelefoner som skades når de brukes i arbeidsmiljøer de ikke ble utformet for», sier Oliver Schulte, CEO i Bullitt Mobile. «Vi så behovet for ekspertisen vår for å lage en elegant og robust smarttelefon som tilbyr beskyttelse side ved side med stil og ytelse. Med det raffinerte, robuste designet til S40 tilbyr vi en enhet som ser bra ut, kjører den nyeste versjonen av Android og tilbyr beskyttelsesnivået kundene våre trenger.»

Med en utsalgspris på 439 euro lanseres S40 i over 60 land fra og med 1. august – mer informasjon tilgjengelig på www.catphones.com

Powered by Labrador CMS