JAPAN PHOTO MED TYSKE OG NORSKE FOTOBØKER

– Den store veksten i salget av fotobøker gjør det naturlig for oss å vie disse stor plass her på fotomessen.

Publisert Sist oppdatert

Det sier markedsansvarlig Inger Lise Vereide i Japan Photo Holding. Selskapet har sin hittil største utstilling på fotomessa på Lillestrøm, med 214 kvadratmeter.

– Vi viser våre fotoprodukter, kamera og tilbehør, og vi har en egen proffavdeling. En stor del av fotoproduktutstillingen er selvsagt frontet av fotobøkene til Cewe, som er vårt stolteste produkt og det vi liker å fronte utad. I tillegg viser vi mange av våre spesialbutikker, sier Vereide til fagbladet Elektronikkbransjen.

Hun fremhever ukeplan.no som et ”fantastisk produkt” der kundene kan lage sin personifiserte uketavle for å holde orden på hverdagens aktiviteter.

Vi er veldig stolte av dem begge

Eurofoto fra Breim

– Vi har også fått med oss Eurofoto, som kom inn i Japan Photo-familien høsten 2010, i tillegg til spesialbutikkene takkekort.no, fotokalenderne.no og japanphotoxxl.no, sier Vereide.

– Hvilke ulike kundegrupper retter dere dere mot når det gjelder henholdsvis Eurofoto og Cewe?

– Når det gjelder fotoprodukter er kundegruppene sammenfallende, i all hovedsak kvinner i alderen 20 til 45 år, gjerne småbarnsmødre med stasjonsvogn og hund. Den typiske familie-kvinnen. Det som er spesielt med Eurofoto er at vi her har hundre prosent norsk produksjon i Breim, og derfor kan skilte med kort leveringstid, sier Vereide.

– Hva er forskjellen i kvaliteten?

Cewe fra Tyskland

– Både Eurofoto og Cewe leverer kvalitetsprodukter. Når det gjelder fotobøker er Cewe vårt high end-merke, med et veldig stort sortiment med digitaltrykk, på fotopapir, samt høyglanset papir i forskjellige format med ulike omslag. Eurofoto produserer kun digitaltrykkede fotobøker, sier Vereide.

– Cewe produseres i Tyskland. Vil det si at det tar lengre tid for kunden å få produktet hjem i posten?

– Cewe fotobok produseres ved vårt laboratorium hos Cewe Color i Tyskland. Leveringstiden er veldig bra, med daglig transport fra Tyskland til Norge. Norsk produksjon og kort leveringstid er likevel grunnsteinene for Eurofoto.

– Hva betyr det for Japan Photo at dere har begge merkene i sortimentet?

– Vi er en stor familie med sammenfallende produkter, men sammen har vi nå gitt kundene våre et enda større sortiment og flere valgmuligheter. Både Cewe fotobok og Eurofoto-bok er testvinnere, og vi er veldig stolte av dem begge, sier Vereide.

Powered by Labrador CMS