Cisco E 2500

Pressemelding fra Get 3. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gets nye designruter tilbyr bedre fart for trådløse hjem

Get lanserer design ruteren Cisco E 2500 som sin nye standardløsning for trådløse hjemmenett. Gets kunder blir med dette blant de første som får tilbud om en dual bånd ruter som både sender på 2,4 og 5 Ghz som standardtilbud fra sin bredbåndsleverandør.

Etter omfattende testing har Get valgt å tilby Cisco E 2500 som sin faste, forhåndskonfigurerte trådløs-ruter. Cisco E-serien er prisbelønnet av Reddot (http://red-dot.org/) for sitt gode design uten antenner og irriterende lys.

- Gets produkter står sentralt i kunders hjem, og vi vet at design er viktig for mange. I tillegg til at kundene våre nå får tilgang til en av markedets raskeste trådløse ruter får de også en design ruter som ser bra ut, sier Morten Lynum, Produktdirektør i Get.

Get blir med dette en av de første av de større bredbåndsleverandørene som tilbyr støtte for såkalt dual band på både 2,4 og 5 Ghz som standard.

- For oss i Get er det viktig å hele tiden kunne tilby kunder løsninger som takler moderne familiers økende digitale behov. Vi var tidlig ute med superbredbånd på 200 Mbps og tilbyr nå også en trådløs ruter som er spesielt egnet for å takle den stadig økende mengden enheter som er i et moderne hjem, sier Lynum.

Han legger til at dual bånd også minsker problemet med støy fra andre trådløse nett, i tillegg til å gi raskere hastighet. Ruteren er ferdig konfigurert med nyeste trådløs sikkerhet (WPA) og innstillinger som sikrer kunden en god superbredbåndsopplevelse.

Den trådløse ruteren tilbyr også foreldrekontroll, slik at man kan styre tilgangen for ulikt utstyr på flere plan, både når på døgnet man kan få tilgang, hvilke sider man ikke får besøke og hvilke maskiner som kan knytte seg til nettet.

- Dette kan gi ekstra trygghet til foreldre som frykter at barna surfer på nett til alle døgnets tider, avslutter Lynum.

Fakta om Gets nye trådløse ruter - Cisco E 2500:

Antenneløst design    

Mulighet for å skru av alt av lysdioder    

Bedre driftsstabilitet    

Simultant 2.4 Ghz og 5 Ghz gir høyere trådløs hastighet og mindre støy fra andre trådløse nett.

Ruteren er designet for å takle den stadig økende mengden enheter som er i et hjem som for eksempel PCer, nettbrett, smarttelefoner, spillkonsoller etc.