Markedsansvarlig i Cooler Master i Norden, Filip Kristersson, viser fram selskapets nye tastaturer for spillere på årets TechBrief. Foto: Marte Ottemo

ANALOGT FRA COOLER MASTER

Cooler Master lanserer mye nytt tilbehør, og kommer på nyåret med spilltastatur med analoge knapper.

Publisert

Cooler Master er et taiwansk selskap som retter seg mot spillere. De har både selvbygg-maskiner og tilbehør, og Filip Kristersson, markedsansvarlig for Cooler Master i Norden, viser fram selskapets siste lanseringer.

– Vi viser noen flere dingser vi slipper i fjerde kvartal, innen tilbehør. Den nye SK-serien med tastatur har et mer minimalistisk design, og kommer i tre varianter. Dette er spilltastatur du kan ha på kontoret på jobben, og blåtannversjonen er lett å ta med seg om du skal reise på LAN og ikke orker å drasse med deg så mye utstyr, sier han til fagbladet Elektronikkbransjen.

Enda et nytt keyboard lanseres i starten av 2019.

Vi har aldri sluppet så mange produkter før som vi har gjort i år, og i fjerde kvartal kommer vi omtrent med ett produkt i uken. Og det er jo fordi etterspørselen øker

– Vårt nye MK850 har en spesiell teknologi vi har utviklet i samarbeid med Aimpad. På WASD-knappene, samt fire andre knapper i nærheten, har analog teknologi med sensorer som reagerer på hvor langt ned du trykker dem, ikke bare av/på. Det gjør at du kan spille bilspill, flysimulatorer og lar deg smyge i skytespill hvor det til nå ikke har vært mulig med tastatur. Det gir en stor fordel i online-spill, sier Kristersson.

Han sier Cooler Master er de eneste som har dette partnerskapet med Aimpad, og at prisen på tastaturet kommer til å ligge mellom 200 og 210 euro avhengig av det lokale markedet.

– Hvordan jobber dere mot bransjen i Norden?

– Vi jobber med veldig mange kjeder, også mye online som for eksempel med Komplett. Men vi er også i butikk, med Power, Elgiganten og så videre, de har merket at gaming-markedet vokser. Vi har aldri sluppet så mange produkter før som vi har gjort i år, og i fjerde kvartal kommer vi omtrent med ett produkt i uken. Og det er jo fordi etterspørselen øker, sier han.

Cooler Master MK850 har analoge taster som ikke bare måler ett trykk, men hvor dypt du presser tangentene ned. Det gir fordeler i mange online-spill. Foto: Cooler Master.
Powered by Labrador CMS