Creative BT-W2

Pressemelding fra Creative 5. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer BT-W2, en kraftig USB-lyd-transceiver med Bluetooth -funksjon, til PC, Mac og PS4

En ny og brukervennlig USB-lydenhet med Bluetooth-transceiver gir trådløs sanntidsstrømming av stereolyd med naturtro gjengivelse ved hjelp av

den nyeste aptX® Low Latency-teknologien og en dedikert voice-back-kanal Creative Technology Ltd introduserte i dag BT-W2, en kraftig USBlyd-transceiver med Bluetooth®-funksjon. Transceiveren er den perfekte hjelperen ved strømming av naturtro stereolyd, og den leverer klokkeklar trådløs kommunikasjon med en PC, Mac eller PS4-konsoll.

Bluetooth-funksjonen som tilbys av vanlige bærbare pc-er, er tungvint og ustabil. BT-W2 er en enkel og brukervennlig lydenhet som settes i USB-porten. Den gjenkjennes øyeblikkelig av datamaskinen slik at du kan nyte trådløs strømming av USB-lyd uten å måtte slite med konfigurering først. BT-W2 kan enkelt pares med Creatives utvalg av Bluetooth-hodesett- og enheter, og når det er gjort, tilbyr den unike og avanserte funksjoner for trådløs strømming av naturtro lyd og tale som du ikke finner i andre løsninger.

I tillegg lider vanlige Bluetooth-løsninger på pc-er av stor forsinkelse (lang ventetid) under strømming av lyd, noe som gjør at løsningene passer svært dårlig til å spille spill i sanntid og se film. BT-W2 har støtte for aptX® Low Latency (aptX-LL), noe som muliggjør trådløs strømming av stereolyd i høy kvalitet fra en datamaskin eller PS4 knapt uten merkbare forsinkelser, og dessuten en dedikert voice-back-kanal for kommunikasjon. Gjennom paring med mottakerenheter som støtter aptX-LL, kan brukeren nå glede seg over klar og tydelig talechat uten at kvaliteten på lydavspillingen blir skadelidende.

BT-W2 gjør en datamaskin eller PS4 om til en forsterket Bluetooth-lydsender og -talemottaker øyeblikkelig, noe som gir deg friheten til å nyte naturtro lyd og klokkeklar talekommunikasjon når du beveger seg rundt – uten bruk av kabler.

Dette får du med Creative BT-W2, den kraftige USB-lyd-transceiveren med Bluetooth®- funksjon:

Creative BT-W2 støtter kodeken aptX-LL (industristandard), som muliggjør naturtro strømming av lyd til Creatives mottakerenheter med Bluetooth og aptX-LL knapt uten merkbar forsinkelse.

Creative BT-W2 har en ekte Bluetooth voice-back-kanal som lar brukere snakke sammen med en hvilken som helst taleapplikasjon, slik som Skype eller talechatfunksjoner i onlinespill, og dette gir krystallklar talekommunikasjon i spill og oppringninger over en trådløs forbindelse, uten at det går på bekostning av kvaliteten på musikkavspillingen.

Du plugger bare Creative BT-W2, den kraftige USB-lyd-transceiveren med Bluetooth®-funksjon, inn i en PC, Mac eller PS4-konsoll, så kan du umiddelbart nyte sømløs trådløs lydstrømming og kommunikasjon på en Bluetooth-enhet.

BT-W2 pares perfekt med mottakerenheter som støtter aptX-LL, slik som Creatives Sound Blaster X7 og Sound Blaster E5, og dette gjør det enkelt å koble til trådløst og likevel få lydstrømming av høy kvalitet og med kort ventetid fra en datamaskin eller PS4. Dette passer perfekt til livsstilen til brukere som ønsker å nyte klar lyd mens de jobber eller spiller, uten å måtte bruke kabler!

BT-W2 er kompatibel med Sound Blaster JAM, Aurvana Platinum, Aurvana Gold og de fleste Bluetooth-hodesett, og du får krystallklare trådløse spillkommandoer og talechat på Internett mens du lytter til kvalitetslyd på hodesettet uten å forstyrre andre.

Tekniske spesifikasjoner for Creative BT-W2, den kraftige USB-lyd-transceiveren med Bluetooth®-funksjon:

*Mottakere må støtte lydkodeken aptX-LL for optimal ytelse.

Pris og tilgjengelighet

Creative BT-W2, den kraftige USB-lyd-transceiveren med Bluetooth®-funksjon, blir tilgjengelig i september 2015 fra nettbutikken på www.creative.com for 399 NOK.

For informasjon om tilgjengelighet i butikk kan du høre med lokale, autoriserte forhandlere.

Powered by Labrador CMS