Creative Live! Cam Connect HD

Pressemelding fra Creative 20. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative annonserer Live! Cam Connect HD

– Skype-sertifisert webkamera med autofokuslinse med flytende krystall og støydempende mikrofon

Utrolig klare samtaler for Skype og talechat

– Creative Technology Ltd annonserte i dag Live! ® Cam Connect HD-webkameraet med flytende krystall autofokuslinse, støydempende mikrofon og Skype-sertifisering for 720p HD-videosamtaler med opptil 30 fps. Live! Cam Connect HD har innebygd H.264-maskinvarevideoprosessor som sørger for jevn og rask video uten at det går på bekostning av bildekvaliteten eller bruken av PC-systemressursene, til bare kr. 699,-

"Vi utviklet Live! Cam Connect HD for å levere enestående video- og lydkvalitet. Ved hjelp av en høyytelses flytende krystall autofokuslinse og støydempende mikrofon sørger Live! Cam Connect HD for Skype-samtaler og talechat som både ser og høres bra ut," sier Ryan Richards, ansvarlig for produktmarkedsføring i Creative Labs, Inc. "Kraften til maskinvarekodingen gjør at kvaliteten til videokommunikasjonen overgår det andre integrerte webkameraer kan tilby."

Flytende krystall autofokuslinsen bruker patentert teknologi til å forvandle én flytende krystall celle til en linse med variabelt fokus, uten mekanisk støy som kan fanges opp av mikrofonen til webkameraet.

Creative Live! Cam Connect HD inkluderer Live! Central 3-programvarepakken, som gir forbedrede video- og lydeffekter, avatar-oppretting, filmoppretting, skrivebordsdelingsfunksjoner og ekstern overvåking fra en telefon eller PC.

Tekniske spesifikasjoner for Live! Cam Connect:

 720p HD-sensor  Videooppløsning på 1280 x 720

 Oppløsning på 8 megapiksler*

 Bildefrekvens på 30 bps ved 720p-kvalitet

 LC-autofokuslinse

 Integrert støydempende mikrofon

 Plug & Chat med Windows, Mac OSX 10.5 og Linux 2.6

 Bildeknapp

 Fot med flere festemuligheter

*programvareforbedret

Priser og tilgjengelighet

Creative Live! Cam Connect HD-webkameraet er tilgjengelig i tidlig april til en veiledende utsalgspris på NOK 699,-

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.creative.com

Powered by Labrador CMS