Per-Magnus Björkström i Cylinda med en av selskapets ovner fra den nye komfyrserien. Foto: Ola Larsson

HELT NY KOMFYRSERIE FRA CYLINDA

Cylinda har lansert en ny komfyrserie, med en av markedets største ovner, på hele 77 liter. Denne ble vist på Elons kjedesamling i april.

Publisert

En del ting er i stadig endring, men blant det som er uforanderlig er at matvarer må holdes ferske, mat skal tilberedes og klær skal vaskes. Dette var budskapet til svenske Cylinda, da vi møtte dem på utdanningsmessen Elon Expo, som ble avholdt i Ørebro i Sverige den første uken i april. Selskapet har ambisjoner om å fylle hjemmet med funksjonelle hvitevarer som skal fungere år etter år.

Per-Magnus Björkström i Cylinda forteller at de nå lanserer en helt ny komfyrserie, 63/65-serien, med en av markedets største ovner, som er på 77 liter. Den har skinner som kan dras helt ut for bedre brukervennlighet og kontroll. Frontpanelet har nye brytere som kan trykkes ut og inn, og på oversiden er en induksjonstopp.

De nye komfyrene selges eksklusivt hos Elon og lanseres i mai i fargene hvitt og rustfritt stål

Eksklusivt for Elon

– De nye komfyrene selges eksklusivt hos Elon og vil bli lansert i mai i fargene hvitt og rustfritt stål. Nytt er også at de har pyrolyseprogram for rengjøring, hvor ovnene varmes opp til 400 grader og søl og matrester forbrenner til aske, som enkelt skal kunne kan tørkes ut når programmet avsluttes. Ovnsdøren åpnes og lukkes mykt ved demping, og fire lag glass gjør at utsiden ikke bli særlig varm slik at nysgjerrige barnehender ikke blir brent, sier Björkström.

Cylindas to nye oppvaskmaskiner. Til venstre grunnmodellen og til venstre den mer luksuriøse modellen som som selges eksklusivt hos Elon. Foto: Ola Larsson.

Cylinda viste også to nye oppvaskmaskiner på messen. En grunnmodell med kapasitet til 12 kuverter og med støynivå på 46dB. Den andre modellen skal selges eksklusivt hos Elon og har 2 dB lavere støynivå og mer påkostet innredning, blant annet en toppkurv som skal gi plass til ytterligere en kuvert. Begge har energiklasse A++.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS