D-Link DCS-2310L

Pressemelding fra D-Link 8. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer sitt første skybaserte kamera for utendørs overvåkning  

Fjernstyrt overvåkningsløsning som tåler all slags vær

D-Link har lagt til et nytt kamera med skyteknologi til sin kolleksjon av forbrukerprodukter til hjemmet – perfekte for huseiere som ønsker å holde et øye med eiendommen og besøkende ved inngangspartiet.  

Det trådløse utendørs HD PoE-kameraet DCS-2310L med skyteknologi, er det første utendørskamerat med støtte for mydlink Cloud Service. Brukeren kan dermed administrere og få tilgang på live video fra sin PC, smarttelefon eller nettbrett med internettilkobling.  

DCS-2310L tilbyr Power-over-Ethernet (PoE)-funksjonalitet, som betyr at brukeren kan koble til en enkel kabel som frakter data og strøm koblet til en kompatibel svitsj. Dette gjør kameraet perfekt for boliger utsatt for trådløse forstyrrelser og blokkeringer, eller der en strømforsyning ikke er lett tilgjengelig. Kameraet er designet for å tåle utendørs klima, og er IP65-sikret, som betyr at det er forseglet mot støv, og beskyttet mot lave vannstråler og regn.

Kameraet leverer høyoppløselig videokvalitet ved hjelp av 1MP CMOS bildebrikken med 720p HD-video som sikrer skarp og detaljrik bildekvalitet. Det fungerer godt om natten i dårlig lys, og med PIR bevegelsessensor fanger kameraet alle bevegelser, og varsler boligeieren dersom det er nødvendig – uansett tid på døgnet. Kameraet inkluderer mikrofon og høyttaler som tillater toveiskommunikasjon, noe som gjør løsningene til en stor ressurs som overvåkningssystem.  

I tillegg til at det er i stand til å sende video til en tilkoblet Network Video Recorder (NVR), som for eksempel DNR-322L, har DCS-2310L også en micro-SD inngang* for lokal lagring og back up til et flyttbart minnekort. * micro SD-kort er ikke inkludert.  

Kameraet leveres med D-Links unike Zero Configuration innstallering som på intelligent vis konfigurerer og automatisk synkroniserer kamera tilkoblet en D-Link ruter med nettskyteknologi. Dette gjør innstalleringen av kameraet i hjemmet enklere enn noen sinne.  

- Overvåking av hjemmet er den raskest voksende sektoren i vår virksomhet, drevet av forbrukernes etterspørsel for å beskytte sine eiendommer og holde et øye med kjæledyrene sine. Den eksplosive veksten i nettbrett og smarttelefoner gjør fjernstyrt overvåkning desto enklere, og det er derfor vi har integrert vårt nye overvåkningskamera med mydlink Cloud Services. I tillegg til å monteres sømløst på eiendommen, leverer kameraet høyoppløselig videokvalitet og tåler røft utendørs klima, sier nordisk produktsjef i D-Link Marco Stenvall.  

- Enten du har tilgang på en strømkilde eller ikke, finnes det kameraer som passer alles behov. Alle våre kameraer kan integreres sømløst med våre nettverks- og lagringsprodukter for en komplett overvåkningsløsning, sier Stenvall.  

Kameraet passer også godt til eierne av små virksomheter som vil ha et overvåkningssystem som krever minimal installasjon til en svært god pris.  

Pris og tilgjengelighet

DCS-2310L blir tilgjengelig fra midten av november og får en veiledende pris på 2395 kroner.  

Powered by Labrador CMS