D-Link DIR-605L

Pressemelding fra D-Link 29. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link først ute med cloudruter – spesielt tilpasset foreldre  

D-Links nettskytjeneste mydlink omfatter nå også trådløse rutere. Først ut i den nye ruter-serien er DIR-605L som kan fjernstyres via en mobiltelefon eller iPad. På enkelt vis kan brukeren håndtere og styre sin trådløse ruter via en app – selv når man ikke er hjemme.

D-Link introduserer i dag en trådløs ruter som bygger på den nyeste nettskyteknologien. Den har funksjoner som på enkelt vis lar brukeren overvåke, konfigurere og fjernstyre sitt hjemmenettverk. Den nye ruteren er siktet mot personer som vil holde et ekstra overblikk over hva som foregår på sitt nettverk, for eksempel foreldre som vil se hva barna deres gjør på internett.

D-Links nettskytjeneste er inkludert i de ulike produktene – deriblant flere cloudkamera, en Network Video Recorder og en trådløs ruter, uten ekstra kostnader. Produktene er integrert via D-Links sentrale nettskytjeneste mydlink, og lar brukeren få tilgang til enhetene og filene på hjemmenettverket sitt via webportaler eller ipad- og mobilapper.

- D-Link har investert en stor andel i forskning og utvikling for å kunne tilby en fremtidsrettet nettskytjeneste for konsumenter og små bedrifter. Vårt mål er å tilby brukerne integrasjon mellom alle enhetene deres, uansett om de befinner seg hjemme eller andre steder. I løpet av 2011 har D-Link utviklet flere cloudkamera. I året som kommer følger en rekke nye cloudprodukter hvor ruteren DIR-605L er først ute, sier Marco Stenvall, ansvarlig for konsumentprodukter i D-Link.

Administrer DIR-605L via din mobil

Brukere kan overvåke og håndtere sine nettverk via nettskytjenesten mydlink for å skape et trygt hjemmemiljø for sin familie. Ruteren kan nås overalt via en iPhone, iPad eller Android-enhet. På den måten kan man holde et øye med hvem som er tilsluttet nettverket, og oppdage eventuelle uønskede besøkende. Du kan også koble til eksterne brukere for å se internetthistorikk.

Viktige funksjoner og egenskaper

- 802.11n og 300 Mbps - Høyytelses antenne som når ut til hvert hjørne av husstanden - Gratis apper til iPad, iPhone og Android - Wi-Fi Protected Setup for å kryptere (WEP/WPA/WPA2) trådløse nettverk med kun ett tastetrykk - Doble brannvegger (SPI og NAT) - Rask installasjon uten CD  

Pris og tilgjengelighet

DIR-605L er tilgjengelig i butikk og har en veiledende pris på 449 kr.

Produktkategorier i mydlink

1. Cloudkamera basert på nettsky

D-Links cloudkamera lar brukeren, via mydlink-portalen, få tilgang på kameras bildeflyt hvor som helst fra sin mobil, iPad eller PC. Alle kamera er enkle å installere og visse modeller kan til og med ta opp videomateriale av det som foregår i hjemmet.

Følgende kamera tilbyr mydlink Cloud:

•    Oppstartsmodellen DCS-930L

•    Dag- og nattkamera DCS-932L

•    Oppgradert dag- og nattkamera DCS-942L  

2. Network Video Recorder

DNR-322L er en Network Video Recorder som kan kobles til nettverket for å spille inn høyoppløselig videomateriale. DNR-322L tar automatisk opp fra alle kamera som er koblet til brukerens nettverk, og kan spille inn video i opp til seks uker i strekk. Innspillingsfunksjonen kan styres via mydlink-portalen.

3. Ruter og lagringsløsninger basert på nettsky

D-Links cloudruter gir konsumentene muligheten til å dra nytte av nettskytjenesten mydlink og deres mobilapper direkte i husholdningens hjemmenettverk.  Disse tjenestene passer perfekt for personer som vil overvåke, og fjernstyre hva som skjer på sitt nettverk. Nå slippes DIR-605L, men fler rutermodeller følger senere i år. D-Link kommer til å fortsette å lansere skybaserte lagringsløsninger for mydlink.