D-Link JustConnect

Pressemelding fra D-Link 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer JustConnect – et omfattende og kostnadseffektivt IP-overvåkningssystem håndterbart fra avstand, utviklet spesielt med tanke på mindre virksomheter. JustConnect reduserer tiden, kostnaden og kompleksiteten ved å installere et overvåkningssystem på eksempelvis kontorer, butikker eller hoteller. Det er også en av de få profesjonelle nettverksvideoløsningene som koster under 8000 kroner.

JustConnect NVR, med modellnummer

DNR-2060-08P, er tilpasset mindre virksomheter hvor brukeren har liten eller ingen teknisk kunnskap. Brukeren kan enkelt koble sammen opp til åtte IP-kameraer uten at man trenger å gjennomgå en komplisert installasjonsprosess eller ha behov for ytterligere brytere eller PC. Brukeren vil oppleve en nettverksinstallasjon som er så rask og enkel som det er mulig å få det.

Mindre virksomheter kan nå dra nytte av avanserte funksjoner; en bevegelsessensor vil for eksempel automatisk starte opptak når sensoren utløses. Det innebærer at det er lett å overvåke et område, samtidig som man reduserer lagringsbehovet. JustConnect er ideell for butikker som vil redusere antall tyverier eller for hoteller som vil sikre sine lokaler.

Brukeren kan fra avstand overvåke sine lokaler i realtid gjennom mobil-appen JustConnect+, som fungerer både på smarttelefoner og nettbrett. Det innebærer en sikkerhet for bedrifter at man kan få opp live-video eller kikke på innspilt materiale når som helst og hvor som helst, så lenge man er tilkoblet et trådløst nettverk eller 3G/4G.

– Nå kan mindre bedrifter få tilgang til en omfattende IP-overvåkningsløsning som er mulig å håndtere på avstand og som kommer til en lav pris. Mindre bedrifter har tidligere blitt avskrekket av kostnaden og installasjonskompleksiteten ved nettverksbaserte videoløsninger, men installasjonen av et IP-overvåkningssystem har aldri vært enklere enn nå. Med JustConnect kan man ganske enkelt bare plug-and-play, sier Magnus Cederäng, produktsjef, D-Link AB.

Enkel installasjon og administrasjon

Administrasjonen av enheten er også lite avansert, og godkjente brukere får enkelt tilgang til sine kameraers live-stream, samtidig som de får muligheten til å sette kameraene på opptak og spille av innspilt materiell. Brukeren kan også benytte seg av ulike funksjoner som planlegging av innspilling, fokusjustering og eksport av video som kan brukes som bevis.

Utenom selve IP-kameraet trenger JustConnect kun en SATA-harddisk for lagring sammen med en vanlig skjerm eller bærbar PC for visning. JustConnect kjenner igjen og stiller automatisk inn nettverksprotokoll, inklusive IP-adresser og QoS for brukeren.

Kameraene kan installeres gjennom en vanlig ethernet-kabel som eliminerer behovet for en ekstra, kostbar strømkabel, ettersom JustConnect er kompatibel med Power over Ethernet (PoE).

Egenskaper JustConnect Network Video Recorder:

Pris og tilgjengelighet

JustConnect DNR-2060-08P vil være tilgjengelig hos D-Link-forhandlere i begynnelsen av juni, og vil ha en veiledende pris på 7813 kroner (uten moms).

Powered by Labrador CMS