D-Link EyeOn Baby Monitor Junior

Pressemelding fra D-Link 12. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link utvider med to nye babymonitorer for iOS og Android

D-Link lanserer nå to rimelige babymonitorer spekket med brukervennlige funksjoner for nybakte foreldre: EyeOn Junior og EyeOn Junior Plus.

De to nye trådløse babymonitorene er utviklet for å hjelpe småbarnsforeldre å holde kontroll på barna sine. DCS-820L (EyeOn Junior Plus) og DCS-800L (EyeOn Junior) viser barnet med både lyd og bilde via D-Links gratis-app for smarttelefon og nettbrett. Kameraene har også bevegelse- og lyddetektor, samt muligheten for toveiskommunikasjon, slik at foreldre kan lytte til og snakke beroligende med babyen.

Begge produktene har innebygget funksjon for å vise live video i mørket. Man kan også spille vuggesanger på EyeOn-monitoren. Dessuten har foreldrene muligheten til å sette inn et microSD-kort i EyeOn Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) for å automatisk spille inn videoer. Innspillingen startes av bevegelse eller lyd, og man kan få epostvarsel når en innspilling har skjedd.

– EyeOn Baby Monitor gir familier muligheten til å overvåke babyen sin, ved hjelp av sine mobile enheter. Våre to nye produkter er et bra komplement og hjelpemiddel for småbarnsforeldre. Og hvorfor ikke la besteforeldre eller andre familiemedlemmer få fjerntilgang til monitoren, slik at de ikke går glipp av de minneverdige stundene, sier Marco Stenvall, produktsjef i D-Link Norden.

Man kan enkelt bytte aksentfarge på monitoren, slik at den passer inn i hjemmets ulike rom. Begge kameraene fungerer med eksisterende wifi-nettverk samt med iPhone og Android-telefoner. Appen”mydlink Baby Monitor” kan brukes fra flere telefoner og nettbrett samtidig. Dersom man ikke har tilgang til et wifi-nettverk kan man koble kameraet direkte til en smarttelefon eller nettbrett.

Samarbeid med WaterAid

Gjennom D-Links samarbeid med WaterAid hjelper EyeOn Junior – og EyeOn Junior Plus-brukere familier i fattige land. D-Link donerer en sum for hvert EyeOn-kamera som selges i Europa. WaterAid hjelper foreldre i noen av verdens fattigste land til å få en bra start for sine nyfødte barn, gjennom å sikre de rent vann. Les mer om WaterAid på www.wateraid.org

Pris og tilgjengelighet

EyeOn Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) og EyeOn Baby Monitor Junior (DCS-800L) er tilgjengelig allerede, og har følgende veiledende priser:

DCS-820L: 895 NOK

DCS-800L: 749 NOK

Lenke til appen mydlink Baby Monitor

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.mydlinkbaby

https://itunes.apple.com/se/app/mydlink-baby-camera-monitor/id718860628?mt=8