D-Link DCS-6045LKT

Pressemelding fra D-Link 20. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link introduserer verdens første høyoppløste Powerline-kamera

D-Link utvider sitt tilbud av IP-kameraer med et høyoppløst kamera med PowerLine-teknologi. Kameraovervåkning blir nå mulig i områder med dårlig trådløse signal.

Hus- og leilighetseiere med tykke vegger og store avstander har kviet seg for å installere trådløs videoovervåkning, fordi de ikke får tilstrekkelig høy kvalitet på de trådløse internettsignalene. Og en kablet løsning er ofte dyr og komplisert å installere. D-Link HD Day/Night Cloud Camera Kit (DCS-6045LKT) er en alt-i-ett-løsning med Powerline-teknologi som bruker det eksisterende strømnettet for datatrafikk.

DCS-6045LKT inneholder alt du trenger for en plug-and-play-løsning. Brukeren kobler det medfølgende PowerLine-adapteret i et strømuttak og kobler den opp til en ruter. Videre kobles kameraet i et strømuttak, hvor som helst i rommet – uten at du trenger å legge ekstra kabler eller borre hull i veggen.

Overvåkningsløsningen inkluderer D-Links skyplattform – mydlink – som gir tilgang til kameraet via din PC, mobil eller nettbrett. Det skjer via webtjenesten eller gratisappen ”mydlink Lite” for iPhone, iPad eller Android-enheter. Brukeren kan enkelt se deres høyoppløselige kamerabilder eller videopptak – live fra hvor han/hun måtte befinne seg med sin bærbare enhet. Denne løsningen er ideell for personer som reiser mye eller familier som vil ha kontroll på hjemmet – selv når de ikke befinner seg innenfor husets fire vegger.

- D-Links solide kompetanse innen nettverk har bidratt til utviklingen av kameraer som er både prisvennlige, enkle å installere og bruke. Vår nyeste kameramodell er verdens første HD-kamera med PowerLine. Det tilbyr selv dem med dårlige trådløse signaler muligheten til å få et bra bilde – uten komplisert installasjon eller behov for å legge kabler igjennom huset, sier Marco Stenvall, produktsjef for D-Link i Norden.

D-Link DCS-6045LKT har et innebygget ICR-filter som blokkerer infrarødt lys på dagtid, for økt bildekvalitet. På natten anvender kameraet alt tilgjengelig lys i kombinasjon med en IR-LED-lampe med seks meters rekkevidde. Det gjør at DCS-6045LKT kan overvåke et område i totalt mørke.

Kameraet har plass til et microSD-kort for lagring av videoopptak lokalt i kameraet. Minneplassen fungerer også som backup i tilfelle nettverksfeil.

Pris og tilgjengelighet

D-Link HD Day/Night Cloud Camera Kit (DCS-6045LKT) er tilgjengelig for salg omgående og får en veiledende pris på 1349 kroner.

Powered by Labrador CMS