D-Link EyeOn Pet Monitor

Pressemelding fra D-Link 19. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny trådløs husdyrsvakt fra D-Link

Hold øye med din firbente venn via telefonen

D-Links nye EyeOn Pet Monitor gir dyreeiere muligheten til å overvåke sitt kjæledyr på en enkel og billig måte, fra sin smarttelefon eller nettbrett når man befinner deg utenfor hjemmet.

D-Link, som er en av verdens største produsenter av nettverkskameraer, lanserer nå et overvåkningskamera som forvandler din smarttelefon eller nettbrett til en husdyrsvakt. EyeOn Pet Monitor (DCS-800L/P) sørger for at dyreeieren på en rimelig måte kan følge med at katten, hunden, fuglen eller andre husdyr har det bra selv om du ikke er hjemme.

Dyreelskere kan bruke sin smarttelefon eller nettbrett (iOS eller Android) sammen med gratis-appen – mydlink Lite – for å se dyret i via en live-video. Det trådløse kameraet er lite og smidig, og inkluderer et innebygget nattlys slik at man kan se at dyret har det bra på nattestid. Husdyrsvakten har også toveiskommunikasjon, slik at du ikke bare kan høre og se din firbente venn, men også prate til dyret via smarttelefon eller nettbrett.

- Uavhengig om du befinner deg hjemme eller på jobben lar EyeOn Pet Monitor deg enkelt holde oversikt over husdyret, via din eksisterende telefon eller nettbrett. Det er ideelt for de som vil forsikre seg om at sitt nye husdyr har det bra. Men selv om man bare er nysgjerrig på hva husdyret foretar seg når man ikke er hjemme, tilbyr også vår nye EyeOn Pet Monitor alle muligheter, sier Marco Stenvall, produktsjef for D-Link i Norden.

EyeOn Pet Monitor har innebygget fire ganger digital zoom, samt bevegelses- og lydsensor. Dyreeieren kan

få varslinger når lyd eller bevegelse er registrert av kameraet, for eksempel når en hund bjeffer. På den måten kan man raskt sjekke at alt er bra med dyret. Om dyreeieren befinner seg et sted uten trådløst nettverk, kan man koble EyeOn Pet Monitor direkte til en eller flere smarttelefoner og nettbrett. På den måten fungerer kameraet uavhengig av wifi-nettverk.

Pris og tilgjengelighet

EyeOn Pet Monitor (DCS-800L/P) blir tilgjengelig i starten av september, og får en veiledende pris på 749 kroner. I tillegg til en gratis mobilapp medfølger også tre deksler slik at man kan bytte aksentfarge på EyeOn Pet Monitor.