D-Link DNR-312L

Pressemelding fra D-Link 22. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link tilbyr prisgunstig overvåkning for mindre virksomheter og butikker

D-Link utvider sitt bedriftstilbud innen IP-baserte overvåkningsløsninger med mydlink Network Video Recorder (DNR-312L). Det er en løsning for opptak og avspilling av opp til ni kameraer i full HD, utviklet for mindre bedrifter, butikker og hjemmekontor. Enheten har et brukervennlig grensesnitt som både forenkler og forbedrer virksomhetens overvåkning av sine lokaler.

DNR-312L tilbyr mindre virksomheter, butikker og hjemmekontor en prisvennlig overvåkningsløsning uten månedlige avgifter. mydlink Network Video Recorder støtter sanntids-overvåkning, opptak og avspilling direkte på en TV-skjerm eller PC-skjerm. Via HDMI-porten er det mulig – via en PC- eller TV-skjerm, å se bildene fra opp til ni kameraer samtidig.

Enheten kan gjøre opptak samtidig som en bruker ser på, eller søker i det innspilte videomateriellet. Det er også mulig å ta opp og spille av videomateriale og se live-feeds fra avstand, via en nettleser eller via en iOS – eller Android-app.

– Småbedrifter vil kunne fokusere på sin virksomhet uten å behøve å bekymre seg for sin eiendom eller utstyr. Den prisvennlige overvåkningen skal være enkel å installere og et godt hjelpemiddel 24 timer i døgnet. Nye mydlink Network Video Recorder håndterer et flertall kameraer for simultan visning, opptak og avspilling – uansett om man bruker en smarttelefon, nettbrett eller PC, sier Geir Simonsen, Business Development Manager D-Link Nordic.

Funksjoner og egenskaper

Pris og tilgjengelighet

mydlink Network Video Recorder (DNR-312L) er allerede tilgjengelig for salg, og har veiledende pris på 2049 kroner.

Powered by Labrador CMS