D-Link ShareCenter+

Pressemelding fra D-Link 10. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer mediesenteret ShareCenter+

ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-327L), hvis design har fått internasjonal anerkjennelse fra Red Dot, er perfekt for et moderne hjem med flere digitale enheter. Med DNS-327L kan hele familien lagre, få tilgang til og dele store mengder bilder, videoer og andre viktige filer – uansett om man befinner seg i hjemmet eller er på farten.

Den nye NASen støtter UPnP og DLNA, og har en innebygget iTunes-server for spilling av musikk med AirPlay. Samtidig er DNS-327L optimal for å streame filmer, bilder og musikk til smart-TVer, mediespillere, Playstation eller Xbox. NAS-enheten er også utstyrt med en BitTorrent-klient som forenkler nedlastning av filer fra internett, og muliggjør administrering av nedlastningen på avstand uten behov for PC.

Med plass til to harddisker, har DNS-327L stor lagringskapasitet på opptil 8 terrabyte (TB). Harddiskene kan konfigureres i forskjellige sikkerhetslag for å minimere risikoen for dataangrep.

Lag en personlig sky for lagring

Gjennom tjenesten mydlink kan brukere lage en personlig sky hvor man kan administrere private filer og kontrollere status på NAS-enheten. Med appen «mydlink Access-NAS», som er tilgjengelig gratis for iOS- og Android-enheter, kan man se på bilder og streame musikk og videoer til sine mobile enheter. Det går også an å laste opp filer fra sin telefon eller nettbrett til ShareCenter+ slik at de sikkerhetskopieres.

Flere funksjoner enn en tradisjonell NAS

Den nye NAS-enheten har flere smarte program som gjør at brukeren kan organisere musikk og bilder. Music Center er en innebygget musikkspiller som støtter Apple AirPlay, mens man med Photo Center enkelt kan lage fotoalbum, håndtere bilder og dele dem via sosiale medier. Videre er Surveillance Center en funksjon for mydlink-aktiverte kameraer som gjør at man kan opprette sin egen NVR (Network Video Recorder) og få et omfattende overvåkningssystem i hjemmet med tilgang til innspilt videomateriell. Det finnes også en rekke andre applikasjoner som man kan installere på sin enhet, som for eksempel blogg-plattformen Wordpress.

Back-up-muligheter

Eksempel på funksjoner og egenskaper

Pris og tilgjengelighet

DNS-327L er allerede tilgjengelig, og har en veiledende pris på 1.295 kroner (kostnad for harddisker kommer i tillegg)

Powered by Labrador CMS