D-Link DAP-3690

Pressemelding fra D-Link 7. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer robust utendørsaksesspunkt som holder deg på nett, uansett vær  

Kombinasjonen IP67-sertifisering, PoE og Dualband-teknologi gir deg både høy ytelse og brukervennlighet

D-Link utvider nå sitt utvalg av aksesspunkter med en hardfør modell som gir Internett-tilgang med høy hastighet i utfordrende miljøer, som for eksempel industriområder, konferanselokaler, universitetsområder, flyplasser, golfbaner og båthavner. D-Link DAP-3690 Wireless N Dualband Outdoor PoE Access Point gir virksomheter et svært robust trådløst nettverk som er enkelt å administrere. Aksesspunktet er IP67-sertifisert, hvilket betyr at det som følge av blant annet det innebygde varmeelementet og den vær- og støvbeskyttende konstruksjonen tåler de aller fleste værforhold og temperaturer fra -40 til +60 °C. Aksesspunktet kan monteres på både vegg og stang, og sammen med den innebygde støtten for Power over Ethernet (PoE) gjør det at DAP-3690 kan settes opp en rekke ulike steder – selv i områder hvor det ikke finnes strømuttak.  

Som følge av aksesspunktets robusthet og allsidighet leverer det like høy ytelse som et innendørsprodukt. DAP-3690 har også støtte for de nyeste nettverksstandardene, dobbeltbåndsteknologi og to Gigabit-porter som leverer høyhastighetsnett til og fra enheten ved hjelp av fire avtakbare antenner som gir optimal trådløs dekning i både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndet.  

Takket være Load Balancing-teknologien, som automatisk optimaliserer store nettverkstrafikkvolumer, slipper du å bekymre deg for at det trådløse nettverket skal bli overbelastet. Quality of Service-teknologien gjør DAP-3690 til et perfekt aksesspunkt for lyd-, video- og taleapplikasjoner ved at den sørger for egendefinerte prioritetsinnstillinger som administrerer trafikken automatisk. Støtte for flere SSID-er og VLAN segmenterer så det trådløse nettverket slik at man får granulær tilgangskontroll til virksomhetens ressurser.  

- D-Link ønsker å levere et komplett ende-til-ende-nettverksmiljø, og det å sørge for tilgang i utfordrende miljøer er en viktig del av dette. DAP-3690 kombinerer de nyeste nettverksfunksjonene og -teknologien med strenge miljøsertifiseringer, slik at virksomheter enkelt kan ta i bruk eller utvide et trådløst nettverk med bedre dekning og enkel administrasjon – uansett værforhold. Og en slik komplett pakke med både robusthet, funksjonalitet og ytelse er det bare D-Link som kan tilby, sier Magnus Cederäng, som er produktsjef i D-Link Nordic.  

For å gi ekstra fleksibilitet har DAP-3690 også fire driftsmoduser, slik at enheten kan brukes både som vanlig aksesspunkt, trådløs klient, nettverksbro eller både nettverksbro og aksesspunkt samtidig.  

På samme måte har nettverksadministratorer flere alternativer å velge mellom når DAP-3690 skal sikres og administreres – støtte for de nyeste sikkerhetstjenestene, autentiseringene og nettverksadministreringsfunksjonene leveres gjennom et brukervennlig nettbasert grensesnitt. Administratorer som har behov for mer avanserte nettverksadminstrasjonsmuligheter kan bruke en av D-Links administrasjonsmoduler til å konfigurere og administrere flere aksesspunkter fra samme sted, samt til å utføre regelmessige vedlikeholdskontroller via fjerntilgang, slik at man slipper å sende ut personale for å fysisk kontrollere driften.  

Pris og tilgjengelighet

D-Link DAP-3690 Wireless N Dualband Outdoor PoE Access Point er allerede tilgjengelig, og har en veiledende utsalgspris på 5750 kroner (ekskl. mva.). ytelse og brukervennlighet  

Powered by Labrador CMS