D-Link DIR-510L

Pressemelding fra D-Link 1. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer nå verdens første portable trådløse 11ac-ruter med innebygget mobillader. DIR-510L veier bare 154 gram, men skilter med høy trådløs ytelse og frihet for brukere som vil være mobile. DIR-510L har flere bruksområder: den kan koble enheter trådløst til internet, lade mobile enheter, samt streame mediefiler fra USB-minne.

DIR-510L – Wireless AC750 Portable Router and Charger, er fremtiden for mobile brukere som vil ha rask internettilgang de kan dele overalt. Det er lett å skape en trådløs internettilkobling – såkalt hotspot – for å dele filer med andre, streame media og surfe på internett. Dessuten kan brukeren lade sine mobile enheter med det innebygde batteriet, eksemplavis når man er ute og reiser eller på tur i naturen.

- Dagens mobile livsstil krever konstant trådløs oppkobling, og behovet for å dele internettilkobling med venner eller kollegaer øker. Flere og flere produsenter integrerer nå 11ac-teknologi i sitt utstyr som gjør at vår nye portable ruter leverer høy ytelse og mobilitet. Med DIR-510L kan man raskt og enkelt sette opp en portabel og kraftfull wifi-hotspot – samtidig som man lader mobiltelefonen eller nettbrettet, sier Marco Stenvall, Produktsjef forbrukerprodukter, D-Link.

D-Links nye miniruter har den nyeste trådløse standarden (802.11ac) for høy trådløs ytelse og dataoverføring. Ruteren bruker også dualband-teknologi for å unvike ulike forstyrrelser og er bakoverkompatibel med eldre wifi-standarder (11g og 11n). Den totale ytelsen på 750 Mbps oppnåes gjennom å kombinere båndbredden på 2.4 Ghz og 5 Ghz-båndet. Hvert frekvensbånd kan dessuten brukes som et separat trådløst nettverk. Det er også mulig å skape et gjestenettverk med internettilgang for besøkende – uten å gi dem tilgang til resten av nettverket.

Gratis app for å dele egne filer

Med appen mydlink Shareport, for iOS og Android får brukeren tilgang til sine filer via en tilkoblet USB-harddisk og kan for eksempel streame en videofilm til mobilen eller nettbrettet.

Funksjoner og egenskaper:

Pris og tilgjengelighet

DIR-510L blir tilgjengelig i butikk omgående, og får en veiledende pris på 995 kroner.

Powered by Labrador CMS