D-Link DIR-890L

Pressemelding fra D-Link 27. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er D-Links toppkvalitets AC-ruter klar for Norge

Lynraskt hjemmenettverk for krevende brukere

D-Link annonserer nå at deres nye trådløse AC-ruter med hittil høyeste ytelse, DIR-890L, er klar for Norge. Ruteren er ideell for gamere som trenger et lynraskt nettverk. Den er bygget for å takle den hastigheten, dekningen, og prosessorkraften som mange av dagens båndbredde-krevende applikasjoner og enheter trenger. 

Den leverer kombinerte trådløse hastigheter opp til 3.2 Gbps1 ved hjelp av tre dedikerte nettverksbånd, bred dekning og et fornyet og intuitivt grensesnitt, og med dynamiske SmartConnect får brukeren bedre kontroll over sitt nettverk.

Sky-ruteren har et uttrykksfullt og moderne design med en kraftig rødfarge som gjenspeiler den høye ytelsen den leverer. Med en bred base av vinkelpunkter og seks kraftige antenner, leverer den ekstrem ytelse med maksimal rekkevidde og dekning – alt levert i en stilig innpakning som passer inn i et moderne hjem.

- Vi har lagt lista for hva en trådløs ruter skal levere. Vår nye DIR-890L har alt en krevende bruker ser etter – Tri-band wifi, hastighet, smartbeam, og QoS – alt pakket inn i et attraktivt og uttrykksfullt design. Med sin imponerende ytelse blir denne ruteren trolig priset av gamere som ønsker å forbedre sitt hjemmenettverk, sier Marco Stenvall, produktsjef i D-Link Nord Europa.

Enklere å kontrollere nettverket

Ruteren er utstyrt med en rekke avanserte funksjoner, blant annet trådløs AC smartbeam for å forbedre signalstyrken og gjennomstrømningen, SmartConnect som automatisk tildeler enheter til det trådløse nettverket for å skape den beste båndbredden, og avansert QoS-motor med «drag-and-drop»-grensesnitt som gjør det enkelt å prioritere applikasjoner og enheter.

I tillegg har ruteren gigabit WAN/LAN ethernetporter for kablet tilkobling. Den er også utstyrt med WPA eller WPA2 og Wifi Protected Setup som sikrer integritet i nettverket og enkel installering. I tillegg til topp ytelse tilbyr også AC-ruteren D-Links nyeste brukergrensesnitt, som gjør det enklere å kontrollere nettverket rett fra din smarttelefon eller nettbrett med berøringsvennlig design. Med «foreldrekontroll» kan man blokkere uønskede enheter, overvåke internettaktivitet og skape et gjestenettverk.

Fordelene med D-Links DIR-890L:

• Optimal Wi-Fi-ytelse – AC3200 hastighet for latterlig raske hjemmenettverk.

• Avansert AC SmartBeam – registrerer tilkoblede enheter for bedre Wi-Fi-hastighet og rekkevidde.

• Tri-Band Wi-Fi - To 5 GHz og en 2,4 GHz for høyest mulig hastighet for den

enkelte enheten.

• Smart båndbredde – fordeler trafikken ved hjelp av båndstyringsteknologi for

optimal Wi-Fi-ytelse.

• Fjerntilgang og administrasjon – håndtere eget nettverk fra smarttelefon

• 1 GHz Dual Core-prosessor – kraftigere ruter for et raskere nettverk

Pris og tilgjengelighet

D-Links nye AC-ruter DIR-890L er nå tilgjengelig for salg i Norge og har en veiledende pris på 2895 kroner.