D-Link DWL-8610AP

Pressemelding fra D-Link 27. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt trådløst 11ac aksesspunkt med gigabit-hastighet

Med D-Links nye trådløse aksesspunkt kan bedrifter skape et skalerbart wifi-nettverk med rask trådløs ytelse og bedre fleksibilitet. DWL-8610AP kan enkelt administreres sentralt.

Det nye aksesspunktet, med navn DWL-8610AP (Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access), utnytter fordelene med den nye trådløse standarden 802.11ac. Aksesspunktet kan også støtte flere trådløse enheter uten å risikere problemer med sikkerheten eller bakoverkompatiblitet. DWL-8610AP har en kombinert trådløs hastighet opp til 1750Mbps. Det gjør at tjenester som videokonferanse og skybaserte systemer fungerer raskt og smidig. Aksesspunktet har støtte for to samtidige trådløse bånd (2.4 GHz og 5 GHz), som forminsker forstyrrelser og avbrudd.

– Bedrifter har et økende behov for å oppgradere til 802.11ac da det moderne trådløse nettverket må håndtere økende trafikk, samt et økende antall trådløse enheter som smarttelefoner, nettbrett, IP-kamera og bærbare PC-er. Den nye trådløse standarden 11ac kan håndtere økt ytelse og skaper stabilitet i nettverket for å overvinne disse hindringene. Vårt nye aksesspunkt er perfekt for å skape et trådløst nettverk som enkelt kan administreres sentralt, med høy skalerbarhet og gigabit hastighet, sier Geir Simonsen, Business Development Manager IP-Surveillance, i D-Link.

For en nettverksadministrator kan DWL-8610AP enten håndteres som en frittstående trådløs enhet, selvkonfigurerende klynge av aksesspunkter eller administreres sentralt via en enhetlig svitsj eller trådløs kontroller. Opp til 192 aksesspunkter kan administreres sentralt. Det gjør at nettverksadministratorer kan ha kontroll over deres trådløse nettverk ved å sentralisere både betaling og administrasjon, enkelt og effektivt. Selv ressurshåndtering og sikkerhet kan styres sentralt. Det gjør det mulig for nettverksadministratoren å identifisere og forebygge eventuelle brister og svakheter i nettverket.

D-Links nye aksesspunkt støtter også Power over Ethernet (PoE), som gjør at den kan installeres i områder uten elektriske kontakter da den ikke krever egen strømforsyning.

Funksjoner som lastbalansering og trådløs båndstyring* gir en stabil og rask trådløs tilkobling. DWL-8610AP har også solid sikkerhets- og autentiseringsfunksjoner, trådløs LAN-segmentering samt støtte for vLAN. Samlet gjør dette DWL-8610AP til et skalerbart alternativ med enkel installasjon og håndtering.

*Båndstyring (Band Steering), er en teknologi som registrerer om den trådløse klienten kan håndtere Dual Band og forsøker å styre klienten til det mindre belastede 5GHz-båndet. Les mer om båndstyring på

Pris og tilgjengelighet

DWL-8610 blir tilgjengelig fra juli 2014, og får en veiledende pris på 3789 kroner.

Powered by Labrador CMS