D-Link EXO-serie

Pressemelding fra D-Link 1. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det smarte hjemmet har aldri vært raskere

D-Links nye EXO-rutere gir raskere Wi-Fi til hele familien. 

D-Link lanserer nå en ny serie av EXO-rutere for å supplere til den eksisterende Ultra Performance-serien. Eksepsjonelt design med kraftig Wireless AC nettverksytelse gir EXO-serien imponerende hastighet for en rimelig pris.

En rekke smarte funksjoner kombinert med et elegant design gjør at AC1900 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879) og AC1750 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869) er ideell for enhver moderne husholdning. Sammen med den høye hastigheten garantert fra Wireless AC-teknologi, optimalisert trådløs rekkevidde og en gigabit-porter som gir mulighet for kablet tilkobling, får hele familien god tilgang til nettverket fra sine enheter, i hele huset. Ruteren AC1900 har også SmartConnect-teknologi for å automatisk tildele enheter til det trådløse nettverket som gir best båndbredde.

- Etter suksessen med ruterne i Ultra Performance-serien, fortsetter vi å levere stilige og toppytende rutere, sier Kevin Wen, president i D-Link Europe og fortsetter;

- EXO-rutere har ikke bare et unikt design, men også en teknologi som gir eksepsjonelt god Wi-Fi-dekning for dagens mest krevende oppgaver hjemme, som blant annet 4K strømming og online spilling, alt til en utrolig rimelig pris, sier han.

Du trenger ikke lenger å skjule ruteren i skap eller under pulten. EXO Wi-Fi Gigabit Router gir forbrukerne både godt design og eksepsjonell ytelse.  D-Link fortsetter å lede i kategorien produktinnovasjon og fremmer EXO-serien, som er en stilren serie av Wi-Fi-rutere med glatt og trendy design.

AC1900 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879) og AC1750 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869) er tilgjengelig fra mai 2016 med veiledende pris fra 1999 NOK.

Mer om D-Link EXO-serien:

Additional features of the AC1900 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879) and AC1750 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869) include:

•         Wireless AC Dual-Band Connectivity1:

o   AC1900 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879): Up to 1300Mbps on the 5GHz band and 600Mbps on the 2.4GHz band

o   AC1750 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869): Up to 1300Mbps on the 5GHz band and 450Mbps on the 2.4GHz band

•         High Power Amplifiers – Provide wider Internet coverage throughout homes

•         SmartConnect – Automatically assigns connected devices to the best possible band for optimal Wi-Fi performance2

•         Intelligent QoS – Traffic optimisation delivers seamless performance for applications

•         Wi-Fi Protected Setup – Users can push a button to easily connect devices to their wireless network

•         Backward Compatible – Works with existing Wi-Fi devices (802.11n/g)

•         Wireless Encryption – Uses WPA or WPA2 security

•         Easy Setup – Get online in minutes with the Quick Router Setup (QRS) mobile app