D-Link Wireless N300 Range Extender

Pressemelding fra D-Link 22. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link forlenger det trådløse nettverket med ett tastetrykk

D-Link lanserer en Range Extender som forlenger det trådløse nettverket og forbedrer mottak på plasser hvor signalet har vanskelig for å nå frem, som for eksempel i en kjeller. Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) er liten, diskret og fungerer med alle rutere på markedet. Enheten gir en trådløs hastighet på opp til 300 MBs med 802.11n.

Extenderen er kompakt og perfekt for å øke rekkevidden på ett wifi-nettverk og nå frem til rom eller etasjer som har et svakt eller ikke- eksisterende trådløst signal. Med økt dekning i hele hjemmet skaper man en bedre internettopplevelse for hele familien ved for eksempel surfing på nett, videostreaming, onlinespill eller videosamtaler.

Produktets kompakte mål er opptil 73 prosent mindre enn lignende konkurrerende produkter. Den plugges direkte inn i et vegguttak uten ledninger og uten å blokkere for nærmeste el-uttak.

– I dag har en familie en mengde internettilsluttede apparater som baserer seg på det trådløse nettverket. Det befatter alt i fra nettbrett, datamaskiner, tv-spill, smarttelefoner, kameraer og TV-apparater. Dessverre har mange hjem visse plasser der Wi-Fi signalene er dårlige eller ikke eksisterende. DAP-1320 løser problemet enkelt med ett tastetrykk eller via en app på mobilen, sier Marco Stenvall, produktsjef for konsumentprodukter på D-Link.

Extenderen er kompatibel med 802.11b/g og støtter også sikker trådløs kryptering med WPA/WPA2 for å forhindre uønsket tilgang til det trådløse nettverket.

Enkel installasjon

DAP-1320 Wi-Fi er veldig enkel å installere. Brukeren behøver ikke å ha en PC tilgjengelig. Dersom ruteren - uansett merke - har Wi-Fi Protected Setup (WPS) så håndterer man installasjonen med ett tastetrykk. Alternativt kan appen D-Link QRS (Quick Router Setup) benyttes. Den er gratis for iPhone, iPad- og Android-brukere.

Pris og tilgjengelighet

Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) blir tilgjengelig i slutten av januar. Veiledende utsalgspris er 495 kroner inklusive moms.

Powered by Labrador CMS