D-Lnk PowerLine AV500

Pressemelding fra D-Link 18. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PowerLine AV500 gir økt rekkevidde i hjemmet  

Mange nettverksprodukter i hjemmet øker behovet for høyhastighets hjemmenett med ubegrenset rekkevidde

D-Link lanserer en ny generasjon PowerLine-produkter. PowerLine AV500 utbedrer bredbåndstilgangen til hele hjemmet ved å anvende seg av det eksisterende el-nettet. Nye PowerLine AV500 skaper et stabilt nettverk som gjør det mulig å benytte seg av tunge applikasjoner som høyoppløste filmer og spill på flere mobile enheter, samtidig.

D-Links PowerLine AV500 gjør det enkelt å forlenge nettverket til de delene av hjemmet hvor nettverket eller det trådløse signalet vanligvis ikke når frem – eller hvor man ikke ønsker å trekke kabler, skulle det være til kjelleren, garasjen eller til en TV-benk i en annen etasje. Brukeren setter enkelt inn PowerLine-adapteren i et eksisterende uttak, og forlenger sitt nettverk fra ruteren, uten å ha bruk for lange kabler.

Den nye PowerLine AV500-serien støtter Qos (Quality of Service) for streaming av høyoppløste TV-programmer og filmer, og kan ta hastigheter opp mot 500 Mbps, noe som innebærer over 20 prosent bedre ytelse sammenlignet med standard PowerLine-produkter.

– Med et økt antall oppkoblede apparater i hjemmet, øker også behovet for et stabilt og sikkert nettverk. Vi ser et stort behov for å kunne koble opp flere enheter samtidig i alle rom. Kundene vil ha en løsning som er billig, enkel å installere og som skaper bredbåndstilgang til hele huset. Disse PowerLine-løsningene leverer den ytelsen som kreves for dagens tunge medieapplikasjoner, sier Marco Stenvall, produktsjef på D-Link AB.

Fire modeller med ulike egenskaper

Den nye PowerLine AV500-familien består av fire enheter og fire startpakker:

Enkel installasjon

Takket være en plug-and-play-løsning, er installasjonen enkel. PowerLine AV500 krypterer datatrafikken for å beskytte nettverket mot uautorisert tilgang. D-Links nye adapter består også av den energibesparende teknikken D-Link Green, som setter PowerLine-produktene i et hvilemodus når det ikke har vært noe aktivitet over en viss periode.

Pris og tilgjengelighet

DHP-308AV er tilgjengelig februar med en veiledende pris på 249 NOK.

DHP-309AV er tilgjengelig februar med en veiledende pris på 399 NOK

DHP-328AV er tilgjengelig februar med en veiledende pris på 349 NOK.

DHP-329AV er tilgjengelig februar med en veiledende pris på 599 NOK.

DHP-P308AV er tilgjengelig mars med en veiledende pris på 349 NOK.

DHP-P309AV er tilgjengelig mars med en veiledende pris på 649 NOK.

DHP-W311/E er tilgjengelig mars med en veiledende pris på 549 NOK.

DHP-W310/E er tilgjengelig mars med en veiledende pris på 749 NOK.

Powered by Labrador CMS