D-Link 180o Wide-Eye

Pressemelding fra D-Link 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link viser nye overvåkningskameraer på IFA 2016

Nye tillegg omfatter fire nye video- overvåkningskameraer og revolusjonerende 180o Wide-Eye-teknologi.

D-Link, den multinasjonale nettverksutstyr produsenten, har avduket sin nyeste serie av avanserte HD overvåkningskameraer på verdens ledende messe for forbrukerelektronikk, IFA 2016 i Berlin. Dette inkluderer avansert 180° Wide-Eye-kameraet teknologi som gir enestående overvåking av et hjem eller kontor fra et enkelt kamera uten behov for pan, tilt eller flere kameraer for mer synlighet.

De nyeste tilskuddene til D-Links omfattende utvalg av videoovervåkningskameraer gir et bredere utvalg av overvåkingsfunksjoner for de som ønsker å sikre hjemmet sitt. Som med alle D-Links kameraer, er de nye kameraene er utviklet med brukervennlighet og funksjonalitet for øyet - og blir vist på arrangementet i Hall 25, Stand 110-114.

– Etterspørselen etter videoovervåkningsteknologi til hjemmet, særlig som en del av et Smart Home, er stadig økende. I en fersk undersøkelse vi har utført over hele Europa, hvor vi utforsker forbrukernes behov for et smartere, sammenkoblet hjem, fant vi at videoovervåkingskameraer er et av de to mest populære Smart Home produkter folk ønsker å kjøpe i år.

D-Link forpliktet til å utvikle kvalitet, video overvåkningskameraer som er enkle å bruke og Smart Home teknologier slik at uansett hvor man befinner, kan man ha visshet for at deres hjem er trygt og sikkert. Av den grunn forstår vi at en begrenset oversikt over et område ikke var nok for det moderne hjem eller kontor, sier Kevin Wen, president D-Link Europa.

Produktene D-Link vil bli forhåndsvisning på IFA 2016 inkluderer:

mydlink Home Full HD Outdoor 180° Wi-Fi Camera (DCS-8700LH)

Full HD Outdoor 180° Wi-Fi Camera (DCS-8700LH) er designet for utendørs overvåking og detaljert fjernovervåking. Takket være diskret formfaktor, 1080 pikslers oppløsning og 180° Wide-Eye linse, er DCS-8700LH ideelt for de som leter etter et som er enkelt å installere og som kan overvåke et stort område.

Kameraets 180o Wide-Eye objektiv har defordreiningsteknologi, slik at brukerne kan ha en utrolig panoramautsikt uten forvrengning. DCS-8700LH er mydlink ™ Home aktivert, noe som gir brukervennlig oppsett, umiddelbar ekstern visning via mydlink Hjem mobile app og gjør det mulig for DCS-8700LH å kobles sammen med andre medlemmer av mydlink Home produktfamilien.

mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH)

Mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH) er en fullfarge, HD 720 pixel- kamera med enveis lyd. Som et av de enkleste kameraene å installere, kan DCS-935LH trygt kobles til et hjemme W-Fi-nettverk med kun et tastetrykk og uten behov for en ekstra kontrollhub. Kameraets kompakte design betyr at det kan plasseres diskret i et område av et hjem eller kontor. Som en del av mydlink Home økosystemet fungerer DCS-935LH med andre mydlink Home smarte enheter.

Uten komplisert oppsett, installasjon kostnader eller månedlig abonnementsavgift, takket være infrarød belysning gir kameraet krystallklare nattbilder opptil fem meter. I tillegg, når bevegelse eller lyd blir registrert vil DCS-935LH automatisk begynne innspillingen og varsle brukere med push-varslinger Kameraet leveres med et microSD-kortspor slik at det kan ta opp direkte på kameraet og fjerner behovet for en separat lagringsenhet.

Full HD 180o Panoramic Camera (DCS-2530L)

DCS-2530L har 180 graders Wide-Eye objektiv som lett fanger opp et helt rom, vegg-til-vegg, med 1080 piksler med et enkelt kamera, uten å forvrenge det endelige bildet som brukeren ser. Kameraets roterbar hode gjør det enkelt med takinstallasjon og det har innebygd nattsyn på opptil fem meter, pluss bevegelse og lyd- deteksjon. Tilkobling til mydlink nettportal, og mydlink Lite app for iOS, Android og Windows tillater brukere å vite nøyaktig hva som skjer, dag eller natt, uansett hvor de er. DCS-2530L har også et integrert microSD-kortspor som gjør at video lagres direkte på kameraet, uten behov for en datamaskin, og utløses når bevegelse eller lyd blir registrert.

HD Wi-Fi Camera (DCS-936L)

Et ideellt alt-i-ett innstegskamera som gir DCS-936L brukere romoversikt uansett tidspunkt med D-Links spesialteknologi som forhindrer lys lekkasje og kameraets infrarøde LED-objektiv. Objektivet kan se opptil åtte meter i dårlig lys eller om natten. DCS-936L er enkelt å installere, med en innebygd Wi-Fi-signal locator- LED for å indikere at kameraet er plassert i den beste Wi-Fi posisjonen. Brukere kan enkelt få tilgang til kameraet via den sikre mydlink online portalen og mydlink Lite app fra hvor som helst i verden slik at brukerne trygt kan ha oversikt over hjemmet uansett hvor de er.

Powered by Labrador CMS