D-Link DIR-505

Pressemelding fra D-Link 13. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer mobil følgesvenn

D-Link lanserer nå sin mobile følgesvenn med skyteknologi, DIR-505 – et absolutt behov for alle brukere av smarttelefon eller nettbrett. Denne kompakte enheten med en vekt på 114 gram, forlenger internetttilkoblingen og kan forvandles til en trådløs tilkobling. DIR-505 tillater brukerne å synkronisere og dele innhold – til og med lade mobiltelefonen.

Mobile Cloud Companion, DIR-505, er tilpasset dagens mobile livvstil, spesielt de som er mye på farten, og for brukere som har behov for en enkel trådløs tilkobling – uten en komplisert innstallasjonsprosess. Med ett tastetrykk kan man koble DIR-505 til tre ulike driftslag. Med repeater-funksjonen forlenges det trådløse nettverket og minimerer de døde punktene i den trådløse dekningen. DIR-505 kan til og med innstilles som en ruter samt agere Wi-Fi hotspots for å skape et trådløst nettverk der det finnes internettilkobling.

Ved å koble DIR-505 direkte til et modem eller ethernet-uttak på et hotellrom kan flere brukere dele på èn internettilkobling. Med ett tastetrykk skapes et sikkert, trådløst nettverk med WPS-funksjon. DIR-505 har også en USB-port som gjør at brukeren kan koble til et minnekort eller en USB-harddisk for å dele eller streame innhold til iPad, iPhone, Android-enhet eller PC. Brukeren kan enkelt skape en personlig sky, gjennom å laste ned gratis-appen SharePort Mobile. På den måten kan man få tilgang på, og dele materiale uansett hvor man befinner seg. USB-porten kan i tillegg brukes for å lade mobiltelefonen*.

- Mobilitet og tilgjengelighet er to av de største konsumentkravene i dag. Den eksplosive veksten av smarttelefoner og nettbrett har forandret brukernes behov, men teknikken har ikke hengt med. Det unike med DIR-505  er at den gir brukeren tilgang på sin egen nettsky som har plass i jakkelommen. Fleksibiliteten og den enkle bruken gjør at brukerne raskt får tilgang til sitt innhold – uansett om det er lokalt lagret eller via internett, sier Marco Stenvall, produktsjef for D-Link i Norden.

Pris og tilgjengelighet

DIR-505 er tilgjengelig i butikk i slutten av juni, og får en veiledende pris på 549kr.

Powered by Labrador CMS