Mobotix MxLEO

Pressemelding fra Mobotix 19. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MOBOTIX lanserer Lowlight Exposure Optimization – MxLEO – og ny maskinvare for dørstasjoner

MOBOTIX AG lanserer i dag den nye programvaren Lowlight Exposure Optimization (MxLEO) samt ny maskinvare for selskapets bygnings-/hjemmeautomasjonsprodukter. MxLEO inngår i den nyeste MOBOTIX-fastvaren 4.1.9, som også omfatter støtte for hemisfæriske sensormoduler med 5-megapikselteknologi.

"MxLEO er det nyeste innen MOBOTIX bildeforbedringsteknologi," forteller grunnlegger og administrerende direktør dr. Ralf Hinkel i MOBOTIX AG. "De største fordelene for alle MOBOTIX-brukere er at våre kameraløsninger nå får skarpere bilder, vesentlig mindre bildestøy, utrolig brukervennlige lysinnstillinger i kameraet/kameraene samt optimaliserte opptaks- og alarmresultater gjennom den intelligente MxActivitySensor, som kommer i tillegg. Alt dette, som er en fordel under dårlige lysforhold, er mulig ved hjelp av MOBOTIX' nye 5-megapikselteknologi".

MOBOTIX holder fast ved at et av de viktigste kriteriene for et sikkerhetskamera er å kunne tilby bilder av høy kvalitet uansett forhold.

"Våre brukere er ikke i den heldige situasjon at de kan velge når og hvordan de ønsker å bruke MOBOTIX-kameraløsningene enten det er dag, natt, godt vær, dårlig vær eller hva det enn måtte være. Vår teknologi blir satt på prøve hver dag og under de verst tenkelige forhold for et kamera. Direkte solskinn håndterer kameraet lett ved hjelp av de innebygde automatiske eksponeringsinnstillingene, uønskede bevegelser i bildene, som utløser alarmer, er ikke lenger et problem, fordi kameraets MxActivitySensor reduserer alarmene og under forhold med ekstremt lite lys bidrar nå MxLEO til å løfte bildene opp til et helt nytt kvalitetsnivå," fortsetter dr. Hinkel.

Lowlight Exposure Optimization-programvaren følger med i fastvareversjonen 4.1.9 og er, i likhet med all programvare og fastvare fra MOBOTIX, kostnadsfri. Den kan lastes ned på alle MOBOTIX-kameraer med 5 megapiksler, og følger med som standard fra i dag. http://www.mobotix.com/other/Support/Software-Downloads

I tillegg til MxLEO omfatter 4.1.9-versjonen også støtte for MOBOTIX' nye hemisfæriske sensormoduler til de nylanserte kameraplattformene S15 og M15.

Fastvaren 4.1.9 bidrar til å gjøre MOBOTIX' dørstasjonsløsning enda bedre, ettersom MOBOTIX i dag lanserer AudioMount til kameraplattformen S14/S15. "Vi har kunder over hele verden som ønsker å bygge sine egne løsninger for bygningsautomasjon/hjemmeautomasjon," forteller dr. Hinkel. "Som det kundeorienterte selskapet vi er, har vi sett mulighetene i og fordelene ved å utnytte vår styrke innen desentralisert produktteknologi til å la produktplattformen S14/S15 bli våre partneres hovedprodukt, slik at de kan bygge sine egne dørstasjoner. Postkasser, ulike typer stålkledninger og så videre er for eksempel løsninger som MOBOTIX ikke tilbyr, men vi kan hjelpe våre kunder gjennom å dele våre teknologiløsninger med dem. AudioMount er utrolig enkel å montere og integrere for brukerne." MOBOTIX tilbyr også en ny døråpner, MxDoorMaster, som brukerne kan integrere i sine egne løsninger.

MOBOTIX lanserer dessuten en ny komponent til dørstasjonsplattformen T24, BellRFID-tastaturet. Det gir mulighet for å tilføye et forenklet tastatur til bruk i dørstasjonsplattformen T24. "BellRFID er et modulbasert dørklokkekonsept som forenkler bruken for mange. Vi har også integrert den nyeste RFID-teknologien slik at brukerne kan åpne dørene sine helt trygt med et RFID-kort. BellRFID omfatter naturligvis standarden i MOBOTIX' dørstasjonsteknologi, blant annet muligheten til å legge igjen og hente beskjeder fra den integrerte postkassen samt tilkobling gjennom MOBOTIX-appen," fortsetter dr. Hinkel.

MOBOTIX tilbyr dessuten sine kunder en unik tjeneste. "Alle MOBOTIX-kunder som bruker den nye BellRFID-modulen, kan kostnadsfritt bestille egne navnelapper til BellRFID-modulen etter ønske og behov. Navnelappene er trykket på UV-bestandig papir. Vi syntes at alle våre brukere var verdt såpass," forteller dr. Hinkel.

Denne tjenesten er tilgjengelig på: http://www.mobotix.com/eng_GB/Products/Home-Automation/BellRFID

                                                                                                                               

Powered by Labrador CMS