Fujitsu Primergy

Pressemelding fra Fujitsu 12. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu komplementerer PRIMERGY serverfamilien med nye medlemmer som nok en gang setter nye rekorder innen besparelser for plass og strømforbruk

Nyheter:

- Nye PRIMERGY rack og blade-servere hjelper datasentre som stanger i taket når det gjelder plass og strømforbruk

- Energieffektiviteten i PRIMERGY RX2530 M1 rack-modell er bekreftet i uavhengige tester

- Den nye PRIMERGY BX2580 M1 blade-serveren er optimalisert for virtualisering, konsolidering og annen krevende arbeidsbelastning

Fujitsu lanserer i dag nye medlemmer i sin PRIMERGY dual-socket serverfamilie, spesielt rettet mot å hjelpe datasentre som sliter med plass- og strømforbruk når de ønsker å utvide kapasiteten.

– Vi ser at våre kunder er i ferd med å nå sine fysiske grenser for energibruk og fysisk plass i sine datasenter, men må samtidig levere stadig økt skalerbarhet, tilgjengelighet og ytelse, sier administrerende direktør Dag Melheim i Fujitsu Norge. – Energieffektive servere som vår nye PRIMERGY RX2530 viser hvordan Fujitsu oppfyller disse behovene.

De nye Fujitsu rack- og bladserverne byr på økt ytelse, lavere eiekostnader og forbedrer effektiviteten samtidig som de overholder maksimalgrensene for kjøling, kraftforbruk og rackmontering.

Den nye dual-socket FUJITSU Server PRIMERGY RX2530 M1 rack-serveren leverer maksimal ytelse i en slank 1U formfaktor, perfekt for virtualisering og scale-out anvendelser. At den leverer varene ble bekreftet ved lanseringen da den nye modellen satte ny rekord i SPECpower_ssj2008 benchmark for energieffektivitet i klassen for 1U-servere1 med et resultat på 9811 overall ssj_ops/watt (operations per Watt of power), nok et bevis på Fujitsus evne til å få mest mulig ut av hver eneste Watt.

Samtidig utvider Fujitsu sitt sortiment av blade-servere med den nye PRIMERGY BX2580 M1 som er spesielt optimalisert for virtualisering og andre krevende oppgaver. Begge servere er nye tilskudd til PRIMERGY-familien som i øvrig fikk en full fornyelse høsten 2014 basert på kundenes tilbakemeldinger. 

De nye modellene viderefører PRIMERGY-seriens rykte for kvalitet og pålitelighet og legger til nye egenskaper som den nyeste Intel® Xeon® prosessor E5-2600 v3-familien og superhurtig DDR4 minneteknologi som øker applikasjonenes ytelser. Samtidig sørger Fujitsus Embedded Lifecycle Management for reduserte IT-kostnader ved administrasjon av serverfarmer.

Begge PRIMERGY-modeller er optimalisert for integrasjon i eksisterende nettverk og kan dynamisk skalere I/O båndbredde i henhold til applikasjonenes behov takket være en unik, modulær, skalerbar og feltutskiftbar LOM arkitektur (LAN On Mainboard), kjent som DynamicLoM, og Universal Converged Network Adapters.

Kommentarer:

Fujitsu kunde Uros Lampert, Procurator, Our Space Appliances d.o.o., Slovenia

– Vi har brukt PRIMERGY servere i over 15 år uten nedetid! Det kaller jeg kvalitet!

Fujitsu kunde Alessandro Perrino, Business Development Manager, FASTWEB B.U., Italia

– PRIMERGY systemene er effektive, plassbesparende servere, som hjelper oss å møte våre daglige utfordringer i datasenteret.

Fujitsu kunde David Barnwell, Editor, Burda Creative GmbH, Tyskland

-Våre Fujitsu servere tillater oss å raskt reagere og skalere på tvers av en rekke tjenester, noe som sikrer oss en sømløs infrastruktur for kommunikasjon

Pris og tilgjengelighet

FUJITSU Server PRIMERGY systemer er tilgjengelig direkte fra Fujitsu og via distribusjonspartnere. De nyeste medlemmene i familien omfatter blant annet PRIMERGY BX2560 M1 blade-server og PRIMERGY CX400 M1 scale-out infrastruktur med PRIMERGY CX2550 M1 og PRIMERGY CX2570 M1 servernoder. FUJITSU Server PRIMERGY RX2530 M1 er nå tilgjengelig globalt, mens FUJITSU Server PRIMERGY BX2580 M1 blir generelt tilgjengelig fra slutten av februar 2015. Priser avhenger av modell og konfigurasjon.

Bemerkninger:

1) Benchmark-resultater gitt ovenfor publisert på www.spec.org 4. februar 2015.

 Score på 9,811 overall ssj_ops/watt pubsliert av Fujitsu for PRIMERGY RX2530 M1, se http://spec.org/power_ssj2008/results/res2015q1/power_ssj2008-20150114-00683.html.

For de nyeste benchmark-resultatene, vennligst besøk www.spec.org.

Online-ressurser

- 20 år med PRIMERGY. http://www.fujitsu.com/global/microsites/20years-primergy/index.html

- FUJITSU Server PRIMERGY systemer: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/servers/primergy/

- Video: FUJITSU Server PRIMERGY – Business-Centric Systems: http://youtu.be/yWwSgKWVY7Y

- Royalty-free high-resolution photos:

- PRIMERGY RX2530: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/search.php?search=RX2530

- PRIMERGY BX2580: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/search.php?search=BX2580

- Les Fujitsus blogg: http://blog.ts.fujitsu.com 

- Følg Fujitsu on Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global  

- Følg  oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu   

- Finn Fujitsu på Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT   

- Fujitsu pictures and media server: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php    

- For nyhetsoppdateringer, bookmark Fujitsu newsroom: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx

Powered by Labrador CMS