Netgear ProSAFE

Pressemelding fra Netgear 3. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgear lanserer de første trådløse tilgangs-punktene med samlet administrasjon til SMB-er

To nye trådløse tilgangspunkter i NETGEAR ProSAFE-serien tilbyr fleksibel og samlet administrasjon via NETGEARs nye Ensemble Mode Management-funksjon

NETGEAR har på IP EXPO Europe lansert to nye trådløse tilgangspunkter til bedrifter, private forbrukere og tjenestetilbydere, ProSAFE WAC730 Business 3x3 Dual Band Wireless-AC Access Point og ProSAFE WAC720 Business 2x2 Dual Band Wireless-AC Access Point, som i tillegg til forbedret dekning og hastighet også byr på NETGEAR Ensemble Mode Management til samlet administrasjon.

Med Ensemble Mode Management er det mulig å administrere inntil 10 tilgangspunkter som en enkelt gruppe uten ytterligere maskinvare, lisenser eller støtteomkostninger. I større installasjoner støtter WAC730 og WAC720 også administrasjon via separate kontrollere slik som ProSAFE WC7600 og WC9500*, og nettsky-administrasjon via NETGEAR Business Central (http://wirelesss.netgear.com). 

«I bedrifter med flere trådløse tilgangspunkter blir administrasjonen snart vanskelig, men det er langt fra alle som har budsjett eller personale til å investere i en administrert trådløs LAN-kontroller,» forteller Jonas Folkesson, sjef for NETGEAR i Norden, og fortsetter: «Våre nye 802.11ac-baserte tilgangspunkter er brukervennlige, skalerbare og fleksible, og med attraktive priser baner de vei for en samlet og ukomplisert administrasjon av flere trådløse tilgangspunkter i små og mellomstore bedrifter.»

James Bricknell, teknisk direktør for ATG-IT Ltd. i Storbritannia, har allerede hatt gode erfaringer med de nye tilgangspunktene: «Jeg installerte det nye ProSAFE Wireless-AC tilgangspunktet i produksjonsmiljøet vårt for virkelig å sette det under press. Den nye robuste utformingen kan til og med hamle opp med konkurrenter som ligger på et helt annet prisnivå, og takket være dual-band 802.11ac-teknologien ble ikke tilgangspunktet svett i pannen engang, uansett hvor stor belastning vi påførte det.» Det er likevel ikke bare hastigheten og stabiliteten han er imponert over – konfigurasjonen får også rosende ord med på veien: «Vi var glade for å se et forbedret og forenklet brukergrensesnitt, og takket være Ensemble Mode Management er det mye lettere å konfigurere ikke bare ett, men mange tilgangspunkter samlet i et større trådløst nettverk.»

Funksjonsoversikt for ProSAFE WAC730 og ProSAFE WAC720

• Basert på NETGEARS prisvinnende design fra WNDAP-serien, og 40 % mindre

• Fremragende ytelse takket være 802.11ac:

o WAC730: Inntil 1,7 Gbps på 3 samtidige datastrømmer (450 Mbps på 2,4-GHz-båndet og 1,3 Gbps på 5-GHz-båndet)

o WAC720: Inntil 1,2 Gbps på 2 samtidige datastrømmer (300 Mbps på 2,4-GHz-båndet og 867 Mbps på 5-GHz-båndet)

• Kompatibilitet med 802.11n og PoE (802.3af) gir flere installasjonsmuligheter

• Ensemble Mode Management til samtidig administrasjon av inntil 10 tilgangspunkter

• Omfattende sikkerhet med WPA, WPA2 og tilgangskontroll via MAC-adresse

• Klar til bruk med NETGEAR Business Central Wireless Manager, ProSAFE WC7600 Wireless Controller og ProSAFE WC9500 Wireless Controller*

• Støtter Bonjour® Gateway til Apple®-enheter på tvers av flere undernett

Pris og tilgjengelighet

De nye ProSAFE-tilgangspunktene kan nå kjøpes hos autoriserte NETGEAR-forhandlere til en veiledende pris på 7199 NOK (inkl. moms) for WAC730 og 4599 NOK (inkl. moms) for WAC720.

Powered by Labrador CMS