Netgear ReadyNAS 212 og 214

Pressemelding fra Netgear 1. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgears nye ReadyNAS-modell for forbrukere setter nye standarder for pris kontra ytelse

ReadyNAS 212 og 214 er begge basert på en quad-core ARM-prosessor som muliggjør transkoding i sanntid og klassens høyeste filoverføringshastigheter

NETGEAR, Inc. (www.netgear.com) utvider sin prisbelønte ReadyNAS 200-serie med to nye modeller basert på en quad-core 1,4-GHz ARM Cortex-prosessor. ReadyNAS 212 (RN212) (www.netgear.com/ReadyNAS212) og ReadyNAS 214 (RN214) (www.netgear.com/ReadyNAS214) er de eneste forbrukermodellene i NAS-markedet som kombinerer strømming og transkoding av 1080p-materiale i sanntid, med overføringshastigheter på inntil 200 MB/sek. (lesehastighet) og 160 MB/sek. (skrivehastighet) og aktiv virusskanning som stort sett ikke har noen innvirkning på hastigheten.

ReadyNAS 212 og 214 støtter begge Link Aggregation (også kalt «port trunking»), hvor de to Gigabit Ethernet LAN-portene kan tilkobles én Link Aggregation-kompatibel ruter eller switch, for eksempel NETGEAR Nighthawk X8. Dermed fordobles båndbredden i forhold til en enkel Gigabit-kabelforbindelse, og brukeren er sikret enda hurtigere filoverføringer og sikkerhetskopiering samt strømming uten flaskehalser.

«ReadyNAS 212 og 214 leverer ganske enkelt markedets beste forhold mellom pris og ytelse – og det er uansett om du legger vekt på hastighet, databeskyttelse eller brukervennlighet. Med en quad-core ARM-prosessor leverer de to nye ReadyNAS-modellene den høyeste filoverføringshastighet på forbrukermarkedet og støtter samtidig strømming og transkoding av multimediefiler i HD,» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef hos NETGEAR. Han fortsetter: «Du kan også opprette din personlige nettsky og få tilgang til filene dine mens du er på ferie på den anden side av kloden, og med funksjoner for direkte virusskanning, synkronisering og sikkerhetskopiering er alle dataene dine i sikre hender. Uansett hva du har tenkt å bruke NAS-serveren din til, er det lett, hurtig, funksjonelt og lønnsomt med ReadyNAS 212 og 214.»

Noen av funksjonene til NETGEAR ReadyNAS 212 og 214

• Lynhurtig ARM Cortex A15 1,4-GHz quad-core-prosessor og 2 GB RAM

• Kapasitet på inntil 12 TB (RN212) eller 24 TB (RN214)

• 1080p-strømming og -transkoding i sanntid (MPEG4, H.264 med flere) til mobile enheter

• Inntil 200 MB/sek.* lesehastighet og 160 MB/sek.* skrivehastighet

• Integrert virusskanning som skanner alle filer stort sett uten å redusere ytelsen

• To Gigabit Ethernet LAN-porter med Link Aggregation

• Tre SuperSpeed USB 3.0-porter og én eSATA-port

• Redundans ved konfigurasjon av harddisker i RAID

• Automatisk sikkerhetskopiering, automatisk virusskanning og nettsky-funksjonalitet

• Støtter Time Machine-sikkerhetskopiering til Mac

• Brukervennlige funksjoner slik som fildeling med ett klikk

• Multimediestrømming via DLNA, iTunes og tredjepartsprogrammer slik som Plex

• Gratis mobilapper til for eksempel sikkerhetskopiering av bilder og mobil tilgang til personlig nettsky

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR ReadyNAS 212 kan nå fås i Norge til en veiledende pris på NOK 3490,- (uten harddisker), og NETGEAR ReadyNAS 214 kan fås til en veiledende pris på NOK 4490,- (uten harddisker)

Powered by Labrador CMS