dbramante1928

Pressemelding fra dbramante1928 25. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt Dansk brand vil gjøre seg gjeldene på gadget tilbehør

dbramante1928 designer og produserer vesker, sleeves og slip-covers til bærbar elektronikk i lekkert skinn design

Det er med stor glede og forventning at vi kan presentere dette nye danske design merke. Etter mange måneders utvikling, forbredelser og planlegging er det endelig klart for å presentere navnet, produktene og verdiene bak brandet, ”dbramante1928”.

dbramante1928

”I gjennom erfaringer fra detajlhandelen har vi observert ett hull i markedet for tilbehør til bærbare gadgets, det fantes ikke gode trendye skinn produkter i yppelig kvalitet til en rimelig penge på markedet i 2011. Det vil dbramante1928 gjøre noe med nå”, sier direktør Dennis Dress. dbramante1928’s ”mission statement” er: ”Våres mål er å levere produkter som er håndlaget i ekte skinn , og innehar en høy kvalitet for oppbevaring og transport av bærbar elektronikk, til rimelige priser”

Designet i Danmark, produceret i Indien

Utviklet og designet på det danske kontoret . Produsert med hjelp fra noen dyktige partnere i India, sikrer vi den aller beste kvalitet og rimelige priser til kundene våre. Kvaliteten har alltid første prioritet.

dbramante1928 produkt serier

Vi leverer høy kvalitets håndsydde skinn produkter til følgende gadgets:

•iPads •MacBooks, både Air & Pro

•Netbooks, Notebooks & Ultrabooks

•Tablets

•2.5" HDD cases

•Kindle

•iPhone 4 & 4.3” Smartphone

I all produksjon benyttes det beste av indisk skinn, de beste materialene blir brukt i montering, A-merket glidlås og produktene er fremstillet av dyktige håndtverkere.

Hvor kommer navnet ”dbramante1928” fra?

dbramante1928 er en forkortelse av ”Donato Bramante”, han var en dyktig italiensk arkitekt, som var med på å introdusere renessansen i Roma. Han er berømt for å ha designet ”Tempietto” og er annerkjent som opphaveren til ”Det Gyldene Snitt”. Hans navn virker som en naturlig referanse til våres produkter, han var kjent for sin evne til nyskapelse, og våres designere som alltid baserer seg på det gyldene snitt.

Årstallet 1928 var det året det første gang ble arrangjert Vinter OL og hvor Norden stort sett tok alle medaljer. 1928 er derfor inkludert for og referere til våres Nordiske historie og tilhørighet

Mere informasjon på dbramante1928.com

Powered by Labrador CMS