Dell Latitude 12 Rugged

Pressemelding fra Dell 11. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Robust nettbrett-nyhet

Latitude 12 Rugged er vårt første nettbrett for ytelse og pålitelighet under de tøffeste forhold. Nettbrettet inngår i den nye Rugged-porteføljen, hvor du også finner de bærbare PC-ene Latitude 14 Rugged Extreme og Latitude 14 Rugged, samt den flipp-hengslede Latitude 12 Rugged Extreme.

Nettbrettet er utviklet spesielt for brukere som krever en tøff men fleksibel enhet å ta med seg på farten. Det har en skarp 11,6 tommers Direct-View HD-skjerm for utendørs bruk, med multi-berøringsfunksjoner som også fungerer mens du bruker hansker. Fjerdegenerasjons QuadCool temperaturstyring og femtegenerasjons Intel Core M-prosessorer gjør at enheten leverer topp ytelse selv i ekstreme temperaturer. Nettbrettet har opptil 12 timers batterilevetid med to 2-celler batterier. Ett batteri leveres som standard.

Latitude 12 Rugged Tablet

Latitude 12 Rugged kan brukes med hansker, og passer selv de mest krevende omstendigheter

Nettbrettet kommer med SSD-lagring opp til 512 GB, og med 802.11ac Wi-Fi-tilkobling kan du koble deg på trådløse nett med høy hastighet. Du får også valgfri mobilt bredbånd og dedikert GPS. Dine data sikres av Dell Data Protection, Intel vPro og Intel TPM 1.2. Ekstra supporttjenester er også tilgjengelig, inkludert ProSupport Plus for PC og nettbrett. På denne måten kan du få prioritert tilgang til eksperthjelp, reparasjon av utilsiktede skader, og proaktiv, intelligent overvåking for automatisk forebygging og løsning på sikkerhetstrusler.

Hensikten med Rugged-porteføljen er å styrke mannskaper i felt som operer i all slags vær og føre. Nettbrettet bruker et dockinggrensesnitt med solide springfjærkontakter, og har mulighet til å kobles til et utvidet miljø ved hjelp av skrivebordsdock, kjøretøydock og eksternt tastatur. Det valgfrie tastaturet i full størrelse har justerbart RGB-baklys og IP-65-godkjenning for beskyttelse mot vann og støv.

Slike robuste enheter er avgjørende for mange bransjer, inkludert militæret, nødetater, beredskap, industrielt arbeid, forskere og eventyrere. Det er viktig for oss å kunne levere nødvendig datakraft og mobile funksjoner som gjør at jobben kan utføres.

Enten du er førstemann til en krisesituasjon eller en ivrig friluftsperson som beveger deg i urørt mark vil Latitude 12 Rugged levere ytelsen du trenger, uavhengig av tid og sted.

Tilgjengelighet

Latitude 12 Rugged er tilgjengelig på Dell.com.

Powered by Labrador CMS