Dell Latitude

Pressemelding fra Dell 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høstens godbiter fra Dell kommer nå som perler på en snor. Sjekk hva vi kan by på av nye produkter for kontor og hjemmebrukere med ulike krav og preferanser.

Blant annet får seriene Latitude og OptiPlex nye modeller, og i skjermverdenen er vi først ute med 5K Ultra HD-skjerm.

Blant nyhetene finner vi:

- En 13-tommers 2-i-1 laptop i Latitudes 7000-serie med avtakbar skjerm

- En ny 12-tommer og oppdatert 14- og 15-tommere i Latitude 5000-serien

- Nye modeller i Latitude 3000-serien

- En ny robust Latitude 14 Rugged Laptop

Latitude

Våre nye laptoper er utviklet for at jobben skal kunne gjøres hvor som helst. Fokus er på vekt, tykkelse, holdbarhet og selvfølgelig utseende.

Latitude-serien er tilpasset forretningsmarkedet. Nye Latitude 13 i 7000-serien er en 2-i-1-modell med fokus på sikkerhet. 2-i-1 vil si at den er en Ultrabook og et nettbrett når skjermen tas av, uten at enheten(e) kompromisser på ytelse. Skjermen er 13,3-tommer og tastaturet bakgrunnsbelyst. For folk på farten er dvalefunksjonen «Instant Go» smart sammen med en praktisk og spesialtilpasset tilbehørspakke.

Latitude 12, 14 og 15 i 5000-serien er tilpasset mobile brukere med egenskaper som lang batterilevetid og robuste materialer for økt holdbarhet. De nye modellene er 20 prosent slankere enn de forrige og sikkerhet er prioritert.

Det nyeste tilskuddet til Dells mest robuste serie er Latitude 14 Rugged. Denne overlever uansett hvor jobben tar deg. Data er beskyttet mot elementene, og den fungerer selv i høye temperaturer med fjerde generasjon Quadcool varmestyring. Skjermen er lesbar utendørs uansett lysforhold, og touch fungerer selv med hansker på. Et bakgrunnsbelyst tastatur sørger for brukervennlighet i alle miljøer og med Stealth-modus kan du gå inkognito med et enkelt tastetrykk.

Pris og tilgjengelighet:

Powered by Labrador CMS