Dell Latitude Rugged Extreme

Pressemelding fra Dell 3. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hardhauser for tøffe forhold

Den nye Latitude Rugged Extreme-serien fra Dell er skreddersydd de tøffeste jobber under ekstreme forhold. Latitude 12 Rugged Extreme er en hybrid-pc som enkelt kan omformes til et hardført nettbrett, mens Latitude 14 Rugged Extreme er en laptop av det røffe slaget.

Dell Latitude 12 og 14 Rugged Extreme representerer en ny retning fra Dell. De nye modellene er skreddersydd brukere som er avhengig av kraftige pc-er i tøffe miljøer, for eksempel steder med mye vær, vind og høye eller lave temperaturer.

Med nytt og innovativt design markerer Latitude 12 og 14 Rugged Extreme starten på et nytt og bredere fokus fra Dell. Serien støttes av Latitudes løfte om pålitelige, sikre og brukervennlige arbeids-pc-er. Brukeren kan bekymringsløst ta med seg laptopen dit hvor jobben måtte ta deg.

Serien er bygget med de mest robuste materialer tilgjengelig, inkludert slagbestandig ultra-polymer og solid magnesiumlegering. Innmaten er beskyttet mot elementene med forseglede deksler og kompresjonspakninger. I ekstreme temperaturer opprettholdes høy ytelse med fjerde generasjon QuadCoolTM-varmestyring.

Powered by Labrador CMS